“Regionsgolf” er en fantastisk mulighed for at komme ud og dyste med andre klubkammerater og spille på andre baner i nærområdet. Regionsgolf er for alle klubgolfere, helt nede fra handicap 4,5 i række A til handicap 54 i D rækken. Der spilles i alt 6 indledende kampe i alle puljer og vinderne af puljerne går videre til regionsfinaler og landsfinale, hvis man er rigtig dygtig. Holdet består af 2 damer og 4 herrer. Der spilles 3 herresingler, 1 damesingle og 1 mixed foursome. Alle spiller hulspil. Efter kampen er der fællesspisning med modstanderne, så det bliver en god kombination af golf og hygge. Vil du gerne have lidt konkurrence ind i dit golfliv, og kan li’ at være sammen med andre klubkammerater, så er regionsgolf helt sikkert noget for dig!

Hvis du vil vide mere om regionsgolf, så kig her http://rgd.dk/om-regionsgolf/,
og har du derefter lyst til at være med, så kontakt den holdkaptajn, der passer til dit hcp, for at melde dit kandidatur. Det kan ske hele sæsonen, da der ofte kan være brug for reserver.

I 2021 har vi følgende hold med i Regionsgolf:

A4 – holdkaptajn Brian Skov Nielsen – 61204809 se pulje her

B6 – holdkaptajn Jan Vestergaard – 20695238 – se pulje her