Regions golf

“Regionsgolf er en fantastisk mulighed for at komme ud og spille match med andre klubkammerater og spille på andre baner i nærområdet. Regionsgolf er for alle klubgolfere, helt nede fra handicap 4,5 i række A til handicap 54 i D rækken. Der spilles i alt 6 indledende kampe i alle puljer og vinderne af puljerne går videre til regionsfinaler og landsfinale, hvis man er rigtig dygtig. Holdet består af 2 damer og 4 herrer. Der spilles 3 herresingler, 1 damesingle og 1 mix foursome. Efter matchen er der fællesspisning med modstanderne, så det bliver en god kombination af golf og hygge. Vil du gerne have lidt konkurrence ind i dit golfliv, og kan li’ at være sammen med andre klubkammerater, så er regionsgolf helt sikkert noget for dig!”

“Hvis du vil vide mere om regionsgolf, så kig HER http://rgd.dk/om-regionsgolf/,
og har du fået lyst til at være med, så kontakt den holdkaptajn, der passer til dit hcp, for at melde dit kandidatur.”

I 2019 har vi følgende hold med i Regions golf:

A3 – holdkaptajn Brian Skov Nielsen – 61204809 – se pulje HER

B5 – holdkaptajn Lars Milland – 20640842 – se pulje HER