Vejen Golfklub har reduceret green-fee på udvalgte tidspunkter i weekends. Tiderne fremgår i tidsbestilling på Golfbox, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Normale greenfees på 18 hullers banen

Priser gælder hele dagenSeniorJunior
Hverdage300.-150.-
Weekend og helligdage350.-175.-

Juniorordning på 18 hullers banen
Maks. 3 juniorer kan spille gratis i følge med en fuldt betalende voksen.

Greenfee Akademibanen og Pay & Play banen

Priser gælder hele dagenSeniorJunior
Hverdage150.-98.-
Weekend og helligdage200.-130.-

Greenfee-billetter

Vær opmærksom på, at vi tager kun i mod greenfeebilletter med stregkode og som stadig er inden for gyldighedsperioden.

Andre forhold

• Leje af trolleys er inkluderet i greenfee (først til mølle).
  • Leje af bags med og uden køller er inkluderet i greenfee (først til mølle).
  • Leje af el-dreven golfbil: 250 kr./runde. Skal reserveres som vare, når der er bestilt banetid på GolfBox.
  • Bolde på Driving Range er inkluderet i greenfee.

OBS! OBS!

• Der er krav om tidsbestilling på 18 hullers-banen og det kan anbefales på Pay & Play / Akademibanen.
  • Gyldigt DGU-kort skal fremvises på anmodning af banekontrollen.

Rabatordninger 18 hullers banen

Der er ikke rabatter ved reduceret greenfee, jf. tabellen øverst på siden.
Golfhæftet modtages, men kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller banetider med nedsat greenfee.
Vær opmærksom på, at vi ikke har ”Golfhæfte PLUS-tider.

50 % rabat

Gæster fra følgende klubber har rabat på 50 % af normal greenfee, dog skal der betales minimum 200 kr.:
Ikast Tullamore – Trehøje – Golf Club an der Schlei.

100 kr. rabat

Gæster fra følgende klubber har rabat på 100 kr. på normal greenfee:
Blåvandshuk – Breinholtgård  – Esbjerg – Give – Gyttegård – Henne – Holsted – Kaj Lykke – Outrup – Sorø – Varde.

Flexmedlemmer (uanset klubtilhør) kan ikke opnå nogen former for rabat.

Danske golfspillere, som er medlem af en udenlandsk golfklub, har samme begrænsede rettigheder som flexmedlemmer.

Gratis spil

Medlemmer (ikke longdistance og flexmedlemmer) af Dejbjerg Golfklub spiller gratis.

En gæst, der spiller med et fuldgyldigt medlem af Vejen Golfklub, kan spille til en reduceret pris på 200 kr. på 18 hullers banen eller100 kr. på Pay & Play. VGK-medlemmet kan kun have én gæst med til reduceret pris.

Denne reducerede pris kan kun opnås, når gæsten er fuldgyldigt medlem af en anden golfklub.