Præsentation af turneringsprogrammet 2022

Alle turneringer er vist – eller bliver vist – i Turneringskalender

Åbningsturnering – 10. april 2022

Åbningsturneringen er traditionen tro en greensome / mix greensome turnering, hvilket vil sige, at man spiller sammen mand-kvinde (mix greensome) eller mand-mand / kvinde-kvinde (greensome). Det plejer at være en populær turneringsform, hvor man lidt lempeligt kan få vinterens ”rust” rystet af, da man kun skal slå til bolden cirka hver anden gang. Vejen Golfklub vil sørge for præmierne i år.

Tilmelding her.

Hulspilsturnering – over sæsonen 2022

Hulspilsturneringerne for henholdsvis damer og herrer. Du kan læse alle informationer ved at klikke her.

Toyota turnering – 1. maj 2022

Toyota Louis Lund i Vejen er endnu en af vore trofaste sponsorer gennem mange år. På dagen kan du tage flere af Toyotas modeller i øjesyn i nærheden af klubhuset. Du bliver måske også den heldige / dygtige vinder af en gratis Toyota i en uge, som plejer at være på højkant ved nærmest flaget på hul 13.

Turneringen er en single-turnering i fire rækker inddelt efter handicap, hvor A-rækken spiller slagspil, og de øvrige rækker spiller stableford.

Golfexperten turnering – 22. maj 2022

Med Golfexperten som sponsor er vi sikret fine præmier, som enhver golfspiller kan bruge. Det er en single-turnering i fire rækker inddelt efter handicap samt en juniorrække. A-rækken spiller slagspil, mens de øvrige rækker spiller stableford.

Pinseturnering – 5. juni 2022

Vores pinseturneringer spilles Pinsedag, så vi kan se pinsesolen danse. Dagen starter med en holdturnering (bestball) for de morgenfriske med flaghejsning kl. 5.30 og gunstart kl. 6.00. Her plejer at være mange deltagere.

Har du mod på mere golf, så er der en single-turnering om eftermiddagen, så du har her muligheden for at spille 36 hullers golf på samme dag. Man kan også vælge kun at deltage i single-turneringen om eftermiddagen. Der spilles i to rækker – én for deltagere fra morgenturneringen, og én for dem, der først kommer til eftermiddagsturneringen. Der er gunstart kl. 12.00.

PINK CUP 2022 – med mænd, der støtter brysterne – søndag  den 19. juni.

En åben turnering for både kvinder og mænd. Vi støtter den gode sag med indsamling til fordel for forskningen i brystkræft.

Tilmelding er åben.

Prisen for deltagelse er 300 kr. pr. person, som dækker bidrag til Pink Cup indsamlingen, mad efter runden og turneringsfee.

Sydjysk Open – Danmarks største amatørturnering – 23.- 25. juni 2022

Sydjysk Open er en traditionsrig turnering med deltagere fra rigtig mange klubber i Danmark.
Det er Kaj Lykke Golfklub i Bramming, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub, som er arrangører og lægger baner til denne 3 dages golfturnering, som første gang blev afviklet i 2007.
Banerne har hver deres særpræg, så det er meget forskellige runder, man får i løbet af de 3 dage.
Der er masser af præmier! Deltagerne inddeles i 3 cirka lige store grupper, som har hhv. Ribe, Kaj Lykke eller Vejen, som første spillested. Deltagerne er derudover inddelt i fire rækker, hvor rækken med lavest hcp spiller slagspil og de tre øvrige spiller stableford.
Hver dag er der dagspræmier til de tre bedste spillere i hver række på hver bane. Desuden spilles der nærmest flaget på 2 udvalgte Par 3 huller på hver bane, og der er vin til alle, der laver birdies på Par 3 hullerne.
Turneringen slutter med en festaften i Ribe Fritidscenter. Her er der middag med 3-retters menu, drikkevarer ad libitum, levende musik til dansen og natmad, som afslutning på arrangementet.
Der er flotte præmier til de bedste gennemgående scores i hver af de fire rækker. Disse overrækkes under festaftenen i Ribe Fritidscenter.
Den samlede præmiesum er på mere end 100.000 kr.

Tilmelding er åben, men der er venteliste. Tilmeld dig alligevel her.  Se invitationen her

Åben Scottish Twosome-match – parturnering– 23. juli 2022

El-Hjørnet turnering – 21. august 2022

Der er altid fine præmier på spil, når El-Hjørnet er sponsor for en single-turnering. Der spilles i fire rækker inddelt efter handicap samt en juniorrække, og A-rækken spiller slagspil, mens øvrige rækker spiller stableford.

Klubmesterskaber – 27.- 28. august 2022

Vi skal selvfølgelig have fundet Vejen Golfklubs klubmestre, og det er netop vinderne af den åbne herrerække og den åbne damerække, der får disse titler. Her kan alle – uanset alder – deltage, dog må du max. have hcp 36. Der spilles to runder om lørdagen og en runde om søndagen. Der spilles fra scratch – altså uden handicaptildeling.

Du kan også deltage i en af de aldersopdelte rækker, hvor det for flere rækker er reduceret til en enkelt runde om lørdagen samt en runde om søndagen. Der kåres en række-klubmester for hver af de gennemførte rækker.

Tilskuere er hjertelig velkomne, og der plejer at dukke en del op om søndagen for at overvære afslutning og præmieoverrækkelse.

green2green turnering – 11. september 2022

Rejsegavekort, rejsecovers, golfbolde – noget vi alle kan bruge – og måske kan du møde Bobby, der står klar til en lille snak og en skarp et eller andet sted på banen.

Turneringsformen er igen den populære greensome / mix greensome, hvor man efter første slag på hullet skiftes til at slå, indtil bolden er i hul.

Champion of the Year og Afslutningsturnering – 2. oktober 2022

Dette er sæsonens sidste turneringer. Hvis du i årets løb har vundet en 1. præmie eller en 2. præmie i en af vore klubturneringer, så får du en invitation til at deltage i Champion of the Year. Der dystes her om to vandrepokaler, så derfor er der også kun én række, som spiller slagspil.

Har man ikke modtaget en invitation, så kan man heldigvis deltage i Afslutningsturneringen, der spilles samtidig. Her spilles også i én række, men der spilles stableford.