Medlemskaber

For golfspillere, som allerede har et registreret handicap, kan vi tilbyde medlemskab uden venteliste.

Som medlem i Vejen Golfklub får du bl.a.:

Frit spil på vores 18 hullers bane samt  akademibane –  9 hullers DGU-rated bane (bestående af 4 par-3 huller og 5 par 4-huller)

Fuldgyldige medlemmer har mulighed for at tilkøbe E 20 medlemskab – se mere her
Medlemskab af Greenfeeklubben E20 giver frit spil i Kaj Lykke Golfklub, Golfklubben Lillebælt, Fredericia Golfklub og Blommenslyst Golfklub.

Fri benyttelse af bolde på driving range

Fri benyttelse af indspilsgreens, træningsbunkers og to 18 hullers puttinggreens

Mulighed for at modtage træning hos vores meget dygtige PGA professionelle træner Torben Kastbjerg

Et dejligt klubhus med omklædningsfaciliteter og café, som danner rammen om et godt og positivt klubliv

Mulighed for at leje et bagskab

Blive medlem af “klubber” i klubben: Seniorklubben, Lady Golf, Torsdagsherrer

Mulighed for at deltage i de ca. 10-12 turneringer som turneringsudvalget arrangerer i løbet af året

Rabat aftaler Som fuldgyldigt medlem i Vejen Golfklub spiller du med rabat på greenfeen i følgende klubber: Esbjerg, Kaj Lykke, Henne, Gyttegård, Holsted, Ribe, Outrup, Blåvand, Breinholtgård, Give, Varde og Sorø, hvor der gives 100 kr. i rabat. I Birkemose får vi 50 kr. i rabat. Kontroller dog altid rabatten i den klub du skal spille.
Trehøje Golfklub og Golf Club an der Schlei, hvor der er en gensidig rabat på 50%.

Gratis spil på 18 hullers banen i Dejbjerg

Mulighed for at holde dig orienteret om klubben via vores nyhedsbrev. Du tilmelder sig nyhedsbrevet på forsiden nederst i højre hjørne.

Det er nemt at blive medlem.
Benyt denne indmeldelsesblanket – klik HER
Vi har blot brug for dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag/år samt bekræftelse på dit aktuelle handicap fra din tidligere golfklub, så sender vi dig straks yderligere informationer.

Hvad koster det at blive medlem?

Priser 2020:

Prøvemedlem 250 kr.

Juniorer (til og med det år man fylder 18)  500 kr.

Ynglinge (til og med det år man fylder 24) 2.950 kr.

Seniorer (fra det år man fylder 25) 6000 kr.

Pensionist >80 år (fra det år man fylder 80) 3.425 kr.

Akademibanemedlem – Flex medlem med ret til spil på 9 hullers banen  3.550 kr.

Flex medlem -Inkl. 3 stk. greenfeebilletter  1.450 kr.
                          Ret til brug af alle træningsfaciliteter og frie bolde på drivingrange

Long Distance – Fuldgyldigt medlemskab i anden klub godkendt af DGU 2.500 kr.
                              Hjemmeklubben skal ligge tættere på bopælen.

Vintermedlemsskab 9 + 18 huls banen – 15.11 til 01.03 – 1.000 kr.
                              Kræver DGU kort

Vintermedlemsskab 9 huls banen (Pay & Play)- 15.11 til 01.03 – 600 kr.

Intromedlemskab – 1000 kr.
Oprettes som flex medlem, men med spilleret på begge baner indtil 01.03.2020.
Ved efterfølgende indmeldelse fratrækkes de 1000 kr.

Det ordinære kontingent er gældende for et år ad gangen og opkræves pr. 1. marts.
Indskud betales ikke tilbage ved udmeldelse.
Udmeldelse eller ændring af kategori skal ske – skriftligt senest den 31. december.
Hvis du som vintermedlem, beslutter at blive fuldtidsmedlem i Vejen Golfklub senest den 15. april, vil vinterkontingentet blive trukket fra. Der ydes ikke refusion på prisen, såfremt banen ikke måtte være spilbar i perioden pga. høj sne, vand eller lignende.

Læs mere om, hvad de enkelte medlemskategorier giver adgang til her (klik på billede for at forstørre):