Hvad koster det at blive medlem?

Priser 2021:

Prøvemedlem250.-
Juniorer (til og med det år man fylder 18)500.-
Ynglinge (til og med det år man fylder 24)2.950.-
Seniorer (fra det år man fylder 25)6.000.-
Pensionist >80 år (fra det år man fylder 80)3.425.-
Akademibanemedlem – Flexmedlem med ret til spil på 9 hullers banen3.550.-
Flexmedlem -Inkl. 3 stk. greenfeebilletter
Ret til brug af alle træningsfaciliteter og frie bolde på drivingrange
1.450.-
Long Distance – Fuldgyldigt medlemskab i anden klub godkendt af DGU
Hjemmeklubben skal ligge tættere på bopælen.
2.500.-

Det ordinære kontingent er gældende for et år ad gangen og opkræves pr. 1. marts.
Indskud betales ikke tilbage ved udmeldelse.
Udmeldelse eller ændring af kategori skal ske – skriftligt – senest den 31. december.

Læs mere om, hvad de enkelte medlemskategorier giver adgang til her (klik på linket for at se):

Kontingent sats og medlemskategori 2021

For golfspillere, som allerede har et registreret handicap, kan vi tilbyde medlemskab uden venteliste.

Som medlem af Vejen Golfklub får du bl. a.:

• Frit spil på vores 18 hullers bane samt  Akademibanen, som er en 9 hullers DGU-rated bane bestående af 4 par-3 huller og 5 par 4-huller.
  • Fuldgyldige medlemmer har mulighed for at tilkøbe E 20 medlemskab – se mere her
    Medlemskab af Greenfeeklubben E20 giver frit spil i Kaj Lykke Golfklub, Golfklubben Lillebælt, Fredericia Golfklub og Blommenslyst Golfklub.
  • Fri benyttelse af bolde på Driving Range
  • Fri benyttelse af indspilsgreens, træningsbunkers og to 18 hullers puttinggreens
  • Mulighed for at modtage træning hos vores meget dygtige PGA professionelle træner Torben Kastbjerg
  • Et dejligt klubhus med omklædningsfaciliteter og café, som danner rammen om et godt og positivt klubliv
  • Mulighed for at leje et bagskab
  • Blive medlem af “klubber” i klubben: Seniorklubben, Lady Golf, Torsdagsherrer
  • Mulighed for at deltage i de ca. 10-12 turneringer som Turneringsudvalget arrangerer i løbet af året
  • Rabat aftaler Som fuldgyldigt medlem i Vejen Golfklub spiller du med rabat på greenfee’en i følgende klubber: Esbjerg, Kaj Lykke, Henne, Gyttegård, Holsted, Ribe, Outrup, Blåvand, Breinholtgård, Give, Varde og Sorø, hvor der gives 100 kr. i rabat. Kontroller dog altid rabatten i den klub du skal spille.
    Trehøje Golfklub og Golf Club an der Schlei, hvor der er en gensidig rabat på 50 %.
  • Gratis spil på 18 hullers banen i Dejbjerg
  • Mulighed for at holde dig orienteret om klubben via vores nyhedsbrev. Du tilmelder sig nyhedsbrevet på forsiden nederst i højre hjørne.

Det er nemt at blive medlem.
Benyt denne indmeldelsesblanket – klik her
Vi har blot brug for dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag/år samt bekræftelse på dit aktuelle handicap fra din tidligere golfklub, så sender vi dig straks yderligere informationer.