Hvad koster det at blive medlem?

Priser 2021:

Prøvemedlem250.-
Juniorer (til og med det år man fylder 18)500.-
Ynglinge (til og med det år man fylder 24)2.950.-
Seniorer (fra det år man fylder 25)6.000.-
Pensionist >80 år (fra det år man fylder 80)3.425.-
Akademibanemedlem – Flexmedlem med ret til spil på 9 hullers banen3.550.-
Flexmedlem -Inkl. 3 stk. greenfeebilletter
Ret til brug af alle træningsfaciliteter og frie bolde på drivingrange
1.450.-
Long Distance – Fuldgyldigt medlemskab i anden klub godkendt af DGU
Hjemmeklubben skal ligge tættere på bopælen.
2.500.-

Det ordinære kontingent er gældende for et år ad gangen og opkræves pr. 1. marts.
Indskud betales ikke tilbage ved udmeldelse.
Udmeldelse eller ændring af kategori skal ske – skriftligt – senest den 31. december.

Læs mere om, hvad de enkelte medlemskategorier giver adgang til her (klik på linket for at se):

Kontingent sats og medlemskategori 2021

Medlemskaber: Vintermedlemsskab Akademibanen / Pay & Play – 01.11.2021 til 28.02.2022 – 1.000 kr.
Vintermedlemskab 18 huls banen med spillerret på begge baner – 01.11.2021 til 28.02.2022 – 1.000 kr.  Kræver DGU kort

Intromedlemskab – 1000 kr. Kræver DGU kort
Oprettes som flex medlem, men med spillerret på begge baner indtil 28.02.2021. Man bekræfter samtidig et fuldgyldigt medlemskab fra 01.03.2022, hvor kontingent sendes ud. Her ændres status automatisk fra flex til fuldgyldigt medlemskab.

Det koster 1000 kr. i depositum, de 1000 kr. fratrækkes kontingent opkrævning til marts 2022, såfremt man tegner et seniormedlemskab eller bliver akademibanemedlem .

For golfspillere, som allerede har et registreret handicap, kan vi tilbyde medlemskab uden venteliste.

Som medlem af Vejen Golfklub får du bl. a.:

• Frit spil på vores 18 hullers bane samt  Akademibanen, som er en 9 hullers DGU-rated bane bestående af 4 par-3 huller og 5 par 4-huller.
  • Fuldgyldige medlemmer har mulighed for at tilkøbe E 20 medlemskab – se mere her
    Medlemskab af Greenfeeklubben E20 giver frit spil i Kaj Lykke Golfklub, Golfklubben Lillebælt, Fredericia Golfklub og Blommenslyst Golfklub.
  • Fri benyttelse af bolde på Driving Range
  • Fri benyttelse af indspilsgreens, træningsbunkers og to 18 hullers puttinggreens
  • Mulighed for at modtage træning hos vores meget dygtige PGA professionelle træner Torben Kastbjerg
  • Et dejligt klubhus med omklædningsfaciliteter og café, som danner rammen om et godt og positivt klubliv
  • Mulighed for at leje et bagskab
  • Blive medlem af “klubber” i klubben: Seniorklubben, Lady Golf, Torsdagsherrer
  • Mulighed for at deltage i de ca. 10-12 turneringer som Turneringsudvalget arrangerer i løbet af året
  • Rabat aftaler Som fuldgyldigt medlem i Vejen Golfklub spiller du med rabat på greenfee’en i følgende klubber: Esbjerg, Kaj Lykke, Henne, Gyttegård, Holsted, Ribe, Outrup, Blåvand, Breinholtgård, Give, Varde og Sorø, hvor der gives 100 kr. i rabat. Kontroller dog altid rabatten i den klub du skal spille.
    Trehøje Golfklub og Golf Club an der Schlei, hvor der er en gensidig rabat på 50 %.
  • Gratis spil på 18 hullers banen i Dejbjerg
  • Mulighed for at holde dig orienteret om klubben via vores nyhedsbrev. Du tilmelder sig nyhedsbrevet på forsiden nederst i højre hjørne.

Det er nemt at blive medlem.
Benyt denne indmeldelsesblanket – klik her
Vi har blot brug for dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag/år samt bekræftelse på dit aktuelle handicap fra din tidligere golfklub, så sender vi dig straks yderligere informationer.