Hulspil

Hulspilsturnering 2018 for damer og for herrer

I perioden fra 1. maj til 29. september 2018 afvikles to hulspilsturneringer – én for damer og én for herrer. Alle klubbens medlemmer med EGA handicap kan deltage i turneringerne, dog er max. handicap 36.

Grundspil
Hulspilsturneringen starter med et grundspil (alle mod alle) i grupper af 4 eller 5 deltagere. Grupperne dannes efter handicap. Det betyder, at alle deltagere er sikret minimum 3 runder. Hver vundet match giver 2 point. Ved all square efter 18 huller, i grundspillet, deles matchen med 1 point til hver spiller. Nr. 1 og nr. 2 (er der point-lighed er det matchernes resultat, der bliver afgørende) fra hver gruppe går videre til et knockout spil, og såfremt der blive brug for ”oversiddere”, vil det være spillerne med laveste handicap, der sidder en runde over.
Grundspil + knockout-spil til top 8 skal være færdigspillet senest søndag den 8. juli 2018.

Kvartfinale, semifinale og finale
Spillerne i kvartfinalen sammensættes af Turneringslederen ved seedning høj/lav efter handicap.
Herefter afgør resultatet af de enkelte matcher sammensætningen af spillerne i de efterfølgende matcher, iflg. spilleplanen. Alle finaler afsluttes om nødvendigt med sudden death.
Efter første match skal spillerne selv holde styr på, hvem de skal spille med i næste match gennem den spilleplan – som spillerne selv ajourfører – og som vil være ophængt i klubhuset og vises i Golfbox.

Kvartfinaler skal være færdigspillet senest søndag den 19. august 2018.
Semifinaler skal være færdigspillet senest søndag den 23. september 2018.

Finaler samt spil om 3. + 4. pladsen afvikles lørdag den 29. september 2018 kl. 8.30 (fast dato).

For at lette kontakten mellem de tilmeldte spillere vil der blive udarbejdet og rundsendt en liste med spillernes kontaktinfo (fra Golfbox).

Tilmelding og turneringsfee
Tilmelding er senest 1. maj 2018 kl. 18.00 og sker på Golfbox (se under datoen 1. maj 2018), eller ved telefonisk henvendelse til turneringsleder Ernst Bechmann 4020 4135.
Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet, og der er max. 32 spillere i hver turnering.
Turneringsfee er 150 kr., der indbetales på udvalgets konto 1569-108 64 151 senest 1. maj 2018 med angivelse af medlemsnr. og evt. navn.

Matchform
Der spilles single over 18 huller pr. match. Der spilles med 60% spillehandicap, se nedenstående regneeksempler.
Spillerne anvender det aktuelle handicap på det tidspunkt, hvor den enkelte match afvikles.
Beregning foretages på følgende måde: Forskellen på spillehandicappet mellem de to spillere er det antal slag, som den med højest handicap får. Disse slag tildeles efter banens handicapnøgle..
Eks. 1: Spiller A med 10 slag møde spiller B med 12 slag. Forskellen er 2 slag x 60% = 1,2 som rundes ned til 1 slag, som spiller B har på det sværeste hul efter handicapnøglen.
Eks. 2: Spiller A med 5 slag møder spiller B med 36 slag. Forskellen er 31 x 60% = 18,6 slag, som rundes op til 19 slag. Her får spiller B et ekstra slag på alle 18 huller samt 1 yderligere slag på det sværeste hul efter handicapnøglen. Spiller A bliver nulstillet.

Præmier
Der spilles om vandrepokaler sponsoreret af Andrew Pakes.
Der vil være præmier til de 4 finaledeltagere i hver turnering.
Vindere og runner-up er yderligere kvalificeret til at deltage i Champion of the Year søndag den 7. oktober 2018, samt i turneringen i 2019.
Se i øvrigt turneringsbetingelserne på Golfbox. Ret til ændringer forbeholdes.

Turneringsleder er: Ernst Bechmann, 4020 4135, ernst-bechmann@mail.tele.dk
Turneringskoordinator er: Lars Milland, 2064 0842, larsmilland@gmail.com