Tre-måneders forløbet

giver en god og grundig indførsel i det gode liv som golfspiller.
Dette forløb anbefales til dem, som aldrig har spillet golf før eller ikke har så stor erfaring med andre former for boldsport.

Det giver god tid til at blive introduceret til alle spillets praktiske og teoretiske områder.
Den længere periode giver samtidig en rigtig god mulighed for at blive en del af det gode sociale klubliv i Vejen Golfklub.
Og ikke mindst at lære andre golfspillere at kende, både Nygolfere og erfarne spillere.

Uddannelsesforløbet har naturligvis en pris. Vejen Golfklub stiller mange ressourcer til rådighed:

• golfbaner med træningsfaciliteter (Driving Range, åben såvel som overdækket, indspils-områder, bunkers og greens)
  • golfudstyr, som kan lånes
  • klubhus
  • professionel træner
  • diverse undervisningsmaterialer
  • medlemmer, som yder en frivillig indsats som mentorer og hjælpere i øvrigt

For at komme i gang med uddannelsen skal du tegne et ”Prøvemedlemskab”.

Det koster kun 250 kr.

Når det udløber og du har fået Golfkørekortet kan du tegne fuldt medlemskab.

Undervisning i Golfteknik foregår

Mandag: kl. 10-11
Tirsdag: kl. 17-18
Tirsdag: kl. 18-19
Torsdag: kl. 17-18

Første gang i uge 14

Slagtabeller for “WHS begyndere”

Når du skal spille en runde bør du føre et scorekort og indberette  resultatet i GolfBox. For at finde ud af, hvor mange slag du har til rådighed på de enkelte huller skal du som “WHS begynder” bruge tabellerne herunder. Din mentor kan vejlede dig i at føre dem over på scorekortet.

Akademibanen herre gul.

Akademibanen dame rød.

Akademibanen herre rød

Akademibanen dame gul

Akademibanen, herre grøn

Akademibanen, dame, grøn

Akademibanen, herre, sort

Akademibanen, dame, sort

Denne Nygolferhåndbog udleveres til Prøvemedlemmer, når de går i gang med at er erhverve Golfkørekortet. Klik på billedet og få en forsmag det hele!

Du kan tegne Prøvemedlemskab ved at indsende denne formular