Sponsorudvalg

I sponsor udvalget arbejder vi på at synliggøre Vejen Golfklub og de muligheder, vi har for at være attraktive som samarbejdspartner for virksomheder både lokalt og i bredere forstand.

Vi laver bl.a. samarbejdsaftaler om:

Reklamer og skiltning
Firma- og personalearrangementer
Turneringssponsorater
Junior-, elite- og regionshold

Vi er kort sagt åbne for alle tænkelige muligheder, som kan promovere vores sponsorer, så de får mest muligt ud af samarbejdet.

I Vejen golfklub er vi taknemmelige for ethvert reklame- eller sponsorsamarbejde, vi kan etablere med firmaer og privatpersoner. Derfor opfordrer vi naturligvis vores medlemmer til at handle hos vores sponsorer, ligesom vi også løbende benytter lejligheden til at nævne sponsorerne i nyhedsbreve og i vores opslag på de sociale medier.

For at påskønne samarbejdet med sponsorerne, inviterer vi alle sponsorerne til et årligt arrangement med golf og lækker mad.

Sponsorudvalgets medlemmer:
Jens Peter Sørensen, formand 4079 5300