18 hullers banen

Vejen Golfklubs 18 hullers bane er en meget spændende og udfordrende oplevelse for såvel lav- som højhandicapspilleren. Banen er beliggende i et meget naturskønt område. Afvekslende natur med kuperet terræn, søer og naturlige forhindringer i skovområder med delvis naturfredede arealer. Højtbeliggende teesteder og store terrængreens giver banen stærkt sydlandsk karakter med en imponerende udsigt over egnens smukke natur.
Ved spil i Vejen Golfklub kan der uden varsel i weekender og på helligdage forekomme sammenlægning af 2 grupper/bolde til 4-mands grupper/bolde.
4-mands-grupper/bolde har fortrin i weekender.

Akademibanen

Vejen Golfklub har en meget velbeliggende Akademibane, som har en DGU-ratning.
Banen har 9 udfordrende huller med kuperede greens, fairwaybunkere, græsbunkere,
søer, vandløb og bevoksning.

Akademibanen ligger rundt om vores Driving Range, som er på 300 meter.
Akademibanen har en længde på 2406 meter fra gul tee, 2089 meter fra rød tee, 1974 meter fra blå tee og 1597 meter fra sort tee.
Akademibanen har sin egen indspils- og puttinggreen – og tre træningsbunkers i forskellige dybder.

Banen fungerer også som Pay & Play bane, og er helt sikkert et besøg værd.

Pay & Play banen

Vores Akademibane benyttes som Pay & Play bane og har 9 huller.

Yderligere faciliteter:

Moderne klubhus med omklædning og bad
Hyggelig og lys café. Gode og spændende retter. (åben 15. marts til 15. oktober)
Driving Range, 18-huls putting-green
Øvelsesbunker, Indspilsgreen
Automater med kolde og varme drikke og fadølsautomat, når Caféen er lukket
Tidsbestilling på 18 hullers banen
Softspikes er påbudt