Seniorklubbens formål er at styrke fællesskabet i Vejen Golfklub ved vores engagement i golfspillet,
kammeratskabet og det sociale samvær.
Seniorklubben er åben for mandlige medlemmer af Vejen Golfklub, som er fyldt 55 år.

Se Seniorklubbens historie nederst her på siden..

Meddelelser og information til medlemmerne
Generelt informeres via e-mails og i mindre grad på Seniorklubbens opslagstavle i kælderen i Klubhuset, og her på hjemmesiden.
Aflysning af turnering pga. vinter meddeles mandag eftermiddag på hjemmesidens kalender. I særlige tilfælde udsendes e-mails.

Information om afholdte arrangementer / udflugter lægges ind nederst på siden her.

Retningslinjer for Seniorklubbens virke

I henhold til vedtægternes §7 har bestyrelsen udarbejdet et samlet sæt retningslinjer for klubbens virke, herunder afvikling af turneringerne. Heri er beskrevet, hvorledes vi alle, både medlemmer og bestyrelse, agerer i dagligdagen og i løbet af sæsonen.
Du kan se retningslinjerne her
Nedenstående retningslinjer er blot et uddrag.

Afvikling af turneringer
Seniorklubben har fast spilledag – normalt tirsdag formiddag – hele året rundt. Afvigelser ses på Spilleplanen på opslagstavlen og her på hjemmesiden.

Aktivitets- og spilleplan, sommersæson 2024

Der afvikles en 18-hullers-turnering hver tirsdag.
Der spilles i 2 rækker, idet grænsen fastsættes af bestyrelsen på grundlag af handicap, så rækkerne bliver nogenlunde lige store. Den aktuelle grænse fremgår af Spilleplanen.
Alle turneringer er tællende til handicapregulering, medmindre andet spilleformat ikke tillader regulering. Der spilles altid til det dagsaktuelle handicap, som er registreret i GolfBox, også selvom der er vinterrestriktioner på banen.
A-rækken spiller Slagspil hver 2. uge. Stableford øvrige uger. B-rækken spiller Slagspil hver 4. uge og Stableford øvrige uger. I Vinterperioden spiller alle Stableford.
Der er præmier til de fem bedste placeringer i hver række, dog afhængig af antal spillere. Der er endvidere præmier for nærmest hullet på 2 huller i hver runde.

Kontingent
Årskontingentet for medlemsåret 2024/25 er 250 kr., som betales senest 16. april 2024 via bankoverførsel. Medlemmer der er fyldt eller fylder 80 år i medlemsåret betaler halvt kontingent.
Er kontingentet ikke modtaget senest 19. april, kan man kun spille mod at betale årskontingentet eller gæstespilledags-kontingent på 30 kr.
Udover årskontingentet betales et spilledagskontingent på 20 kr.

Årets titler og præmier
Hver sommersæson spilles om:

Årets spiller, som er den, der har fået flest placeringspoints i sæsonens 18 hullers-turneringer, efter følgende system: en 1. plads. giver 10 points, en 2. plads giver 8 points, en 3. plads tæller med 6 points, en 4. plads med 4 points og en 5. plads med 2 points. A- og B-række lægges sammen.
Seniormesterskab, Der spilles om 18 hullers-mesterskab i både A-række og B-række, over to spilledage. Begge rækker spiller Stableford første dag og Slagspil anden dag. Rækkeplacering på første spilledag gælder også anden spilledag, uanset eventuel hcp-regulering. Der spilles med dagsaktuel hcp på spilledagen.

Årets titler og præmieoversigt 2023, ses her.

Udflugter
Der arrangeres 2-3 udflugter til andre golfklubber, hvor Lady Golf inviteres med på de to.

Seniorklubbens organisation

Referat af generalforsamling 2023, inkl. Årets titler og fotos

Referat af generalforsamling 2022, inkl. Årets titler og fotos

Referat af Generalforsamling 2021, inkl. fotos

Bestyrelsen 22/23

Michael Ormstrup, formande-mail Ellestrup 82, 6600 Vejen 23744437
Bent Jensen, næstformande-mailVestervang 173, 6650 Brørup50425798
Knud Mønsted, kasserere-mailViolvej 75, 6650 Brørup60164875
Henrik Krebs Jensen, sekretære-mailLudvig Schrøders Vej 6E, 1, 6600 Vejen52246373
Kai Lauridsene-mailVestergade 2, 8. tv, 6600 Vejen40385122
Jens Peter Sørensene-mailHvedevænget 30, 6600 Vejen40795300
Bjarne Baun Madsene-mailTvedvej 71, 3. th . 6000 Kolding21713430
Leif Christensen
suppleant
e-mailHøjvang Nord 70 6580 Vamdrup21317850

Seniorklubben gennem 25 år

Den 30. juli 2021 fejrede Seniorklubben sit 25-års-jubilæum, dog et år forsinket på grund af Coronarestriktioner.
I den anledning blev 25 års historie samlet op på en dækkeserviet, der var på bordene til jubilæumsfrokosten. Se den her. (Den ses bedst på en skærm, hvor der kan zoomes.)