Klubber i klubben

KLUBBER I KLUBBEN
I Vejen Golfklub har vi valgt kun at have tre ”Klubber i klubben”: Lady Golf, Torsdagsherrer og Seniorklubben.
Det er nemt at blive medlem af de tre klubber, som både dyrker det sociale og det sportslige. Klubberne organiserer selv deres aktiviteter. Udover de faste ugentlige turneringer arrangeres ture til andre klubber/baner, turneringer med og uden sponsor, samt andre aktiviteter.
På klubtidspunkterne kan man ikke bestille tid på golfbox, Banen er dog ikke lukket, men boldrenden er i brug, og man fletter med andre spillere.
I de overordnede beskrivelser herunder er der indlagt et link til klubbernes egen side, hvor de har beskrevet deres aktiviteter.

Lady Golf
Lady Golf spiller hver tirsdag hhv. om formiddagen på samme tidspunkt som Seniorklubben og om eftermiddagen. Alle kvinder over 18 år med spilleret til 18-huls-banen kan være med uanset hcp, og der er mulighed for at spille enten 9 eller 18 huller. For nuværende er ca. halvdelen af klubbens kvindelige medlemmer med i Lady Golf. Se mere information HER

Torsdagsherrerne
Torsdagsherrerne spiller, som navnet angiver, om torsdagen. Alle herrer over 18 år med spilleret til 18-huls- banen kan være med, og der er mulighed for at spille enten 9 eller 18 huller. Herrerne spiller om en årspokal, og har flere ting med i det alsidige program. Se det hele HER

Seniorklubben
Seniorklubben spiller tirsdag formiddag hele året rundt. Alle herrer på 55 år og derover, med spilleret til 18-huls-banen, kan være med i Seniorklubben uanset hcp. Der er tre udflugter – heraf to med Lady Golf. Hver tirsdag spilles der om dagspræmier. Endvidere spilles om et Seniormesterskab og der er kåring af årets spiller. Se alle detaljer HER

Gæstespillere
Gæstespillere er velkomne i alle tre klubber. Betingelser for deltagelse er anført i beskrivelsen under den enkelte klub.

Andre tilbagevendende aktiviteter
Udover de ovennævnte klubber findes der andre tilbagevendende aktiviteter, som alle Vejen Golfklubs medlemmer kan deltage i:
Par-Golf er en M/K turnering med spisning, som finder sted den første fredag i hver måned.
Starters-turnering, der afvikles hver onsdag aften. Det er primært en turnering for nye golfere, der spiller 9 huller sammen med erfarne golfere.