Regionsgolf 2022

Tilmelding til Regionsgolf 2022 sker via GolfBox.

Turneringsbetingelser:

A/B/C/D holdturneringen

Spillere skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Rækkeinddeling:
A-række: Laveste handicap 4,5
B-række: Laveste handicap 13,0
C-række: Laveste handicap 18,0
D-række: Laveste handicap 23,5

Antal Hold
VGK deltager med 5 hold med i turneringen – 1 hold i A-rækken, 2 hold i B-rækken og 1 hold i C-rækken og 1 hold i D-rækken.

Spilleform
Hulspil over 18 huller, 6 spillere (2 damer og 4 herrer) på hvert hold.
1 mixed foursome + 4 singler (1., 2., og 3. single herrer samt damesingle).
Kampene spilles i indledende runder mellem golfklubber vest for Storebælt, og efter nedenstående retningslinjer:
Kampene spilles som både hjemme- og udekamp mod hver klub.
Kampene spilles uden betaling af greenfee.
Kampene spilles som scratchkampe (d.v.s. uden handicap). Holdets kaptajn meddeler holdets opstilling og har ansvar for udfyldning af kampkort med navne og handicap, som udveksles med modstanderne inden kampen, og som underskrives af de 2 kaptajner efter kampen med resultat som hjemmeklubben indberetter.

Holdudtagelse:

Spillere udtages ud fra princippet om at VGKs holdkaptajner udtager holdene.

Sidste frist for tilmelding til at deltage på hold er den 31. december.

Holdkaptajn A-rækken: Brian Skov Nielsen
Holdkaptajn B-rækken: Lars Milland
Holdkaptajn B-rækken: Jan Vestergaard
Holdkaptajn C-rækken: Bent Jessen
​Holdkaptajn D-rækken: Mogens Pedersen

Se mere info: www.regionsgolf-danmark.dk

Vejen Golfklubs danmarksmestre i D-rækken

VGK’s regionsgolfhold i D-rækken blev landsmestre i weekenden.
Tillykke til de nykårede danmarksmestre. Imponerende bedrift.
Holdet vandt sidste år regionsfinalen, men tabte landsfinalen.

Når man vinder regionsfinalen får man en vandrepokal. Denne skulle fremsendes til kontaktperson fra regionsgolf. Mogens mente ikke, at han behøvede at fremsende den. Som han selv sagde “… jeg tager den da bare med til landsfinalen, når vi har vundet regionsfinalen” (!)
Selvtilliden fejlede ikke noget, men Mogens fik ret.

Holdet var repræsenteret af Christel Raahauge, Lone H. Pedersen, Mogens Pedersen, Svend Christiansen, Gert Jensen, Jan Andersen
Desuden har Britta Brunbjerg og Niels Jørn Ostersen også være med til at spille holdet til det flotte resultat.

Se flere resultater her.

“Regionsgolf” er en fantastisk mulighed for at komme ud og dyste med andre klubkammerater og spille på andre baner i nærområdet. Regionsgolf er for alle klubgolfere, helt nede fra handicap 4,5 i række A til handicap 54 i D rækken. Der spilles i alt 6 indledende kampe i alle puljer og vinderne af puljerne går videre til regionsfinaler og landsfinale, hvis man er rigtig dygtig. Holdet består af 2 damer og 4 herrer. Der spilles 3 herresingler, 1 damesingle og 1 mixed foursome. Alle spiller hulspil. Efter kampen er der fællesspisning med modstanderne, så det bliver en god kombination af golf og hygge. Vil du gerne have lidt konkurrence ind i dit golfliv, og kan li’ at være sammen med andre klubkammerater, så er regionsgolf helt sikkert noget for dig!

Hvis du vil vide mere om regionsgolf, så kig her http://rgd.dk/om-regionsgolf/,
og har du derefter lyst til at være med, så kontakt den holdkaptajn, der passer til dit hcp, for at melde dit kandidatur. Det kan ske hele sæsonen, da der ofte kan være brug for reserver.

I 2021 har vi følgende hold med i Regionsgolf:

A4 – holdkaptajn Brian Skov Nielsen – 61204809 se pulje her

B6 – holdkaptajn Jan Vestergaard – 20695238 – se pulje her