Lady Golf

Lady Golf er et tilbud til alle piger i Vejen Golfklub, om hver tirsdag at spille golf under turneringsmæssige forhold. Formålet er at fremme den enkeltes golfniveau og øge det venskabelige samvær alle spillere imellem.

Kontingentet er p.t. fastsat til kr. 350,00.

Program for 2019 ses HER

“Weekend”udflugt 17.-18. maj 2019 – se HER

Formiddagsudflugt 2. juli 2019 – se HER

Bestyrelsen i LADY GOLF:

Inge Nielsen, formand 2991 6745
Inga Gilling, næstformand 5124 0545
Dorthe Kristensen , kasserer 2889 0895
Bente Ølholm 5091 2250
Inga Grøn 4156 7776
Anna Lise Schmidt, suppleant 2646 7135
Marie Paulsen, suppleant 2990 1490

Retningslinier for turneringsafvikling m.v.:

Generelt
Lady Golf er et tilbud til alle piger i Vejen Golfklub om hver tirsdag at spille golf under turneringsmæssige forhold. Formålet er at fremme den enkeltes golfniveau og øge det venskabelige samvær alle spillere imellem.
Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år. Der er ingen handicapbegrænsning.
Af programmet fremgår, hvem der er ansvarlig for de enkelte turneringer samt starttidspunkter.

Mødetidspunkt
Senest 20 min. før start. Såfremt du bliver forsinket, kan du få en anden til at udfylde og aflevere scorekortet.

Scorekort
Scorekortet skal være korrekt og tydeligt udfyldt, du er selv ansvarlig for, at handicap er korrekt.
Husk medlemsnummer!

Etikette på banen
Vi har ikke banelukning, så der skal flettes og lukkes igennem efter gældende regler.

Præmier/turneringer
Der er “flydende opdeling” af præmierækker afhængig af antal fremmødte.
Der er max. to 18-hullers præmierækker ved almindelige turneringer. Der skal være min. 4 spillere i en række (2 for 9-hullers) for at udløse præmie.
Ved sponsor-turneringer spilles i A-B række med ca. samme antal deltagere i hver række.
Efter hver turnering er der præmieuddeling. Ved turneringer med fællesspisning uddeles præmierne efter spisningen. Vindere skal være tilstede – eller have meddelt fravær til turneringsledelsen ved aflevering af scorekort – for at kunne modtage præmie.

Deltagelse formiddag og/eller eftermiddag
Som medlem af Lady Golf kan du spille både tirsdag formiddag (9 eller 18 huller) og eftermiddag (9 eller 18 huller).
Du kan dog kun deltage i præmierækken én gang om dagen og skal inden spil vælge, om du vil EGA reguleres formiddag eller eftermiddag, hvor du så også deltager i præmierækken.

Turneringsplan
Fremgår af programmet og kan ses på Vejen Golfklubs hjemmeside: www.vejengolfklub.dk.

Tilmelding
Ved deltagelse i sponsor-turneringer samt udflugter skal du tilmelde dig på Golfbox. Tilmelding senest en uge før.

Lady Golf nyhedsmail
Hold dig orienteret ved at tilmelde dig nyhedsmail på ladygolf.vejen@hotmail.com.

Kontingent for sæson 2019 er fastsat til kr. 350,-.
Kontingent skal indbetales på konto 1551-11234763. Skriv medlemsnr. og fornavn i tekstfeltet. Dette skal ske 2-3 dage før 1. spilledag. Kontingentet dækker turneringsfee ved alle turneringer på hjemmebane samt menu til sæsonstart/-afslutning.

Gæstespillere
Long-distance og greenfee spillere er velkomne. Pris for deltagelse kr. 40,00 + evt. greenfee.

Vedtægter for Lady Golfklik her…

Referat fra Generalforsamling 2019 – klik her