Chefgreenkeeper
Niels Kamp Brincker


Greenkeeper
Per Skov Madsen

 

 

 

 

 

 

Greenkeeper
Henrik Gadekær

Græsset skal være grønt, kortklippet, jævnt og bolden skal rulle hurtigt!
Dette stiller hele tiden store krav til Greenkeeperne.
I Vejen Golfklub forsøger vi hver dag at leve op til de høje krav, der stilles til et velplejet anlæg, for at både vores egne medlemmer, samt gæstespillere, hele tiden kan få den bedste oplevelse af en runde golf.
I Vejen Golfklub er vi et rigtigt godt team, som har været ansat her igennem flere år og derfor kender til alle processer og arbejdsgange og hvornår de forskellige opgaver skal løses i forhold til vejr, golfspillere, turneringer osv.
Vi nyder dagligt den smukke natur på Jyllands højderyg.
Vi har gode forhold at arbejde under. Et velfungerende værksted, hvor det er meget vigtigt, at maskinparken altid er trimmet optimalt og at ”grejet” kan klippe knivskarpt.

Vi er dagligt oppe imod vejret, som vi heldigvis ikke kan ændre på. Og vejret er altid en udfordring. Kulde, frost, blæst, regn og ikke mindst mangel på regn, kan meget hurtigt ændre banens spillekvalitet. Vi er også oppe imod skærpede restriktioner fra myndighedernes side hvad angår pesticider. Tiden, hvor man bare kunne sprøjte løs, er forbi. Vi efterkommer naturligvis kravene og vil gøre vort, til at værne om naturen.

Vi har igennem flere år flyttet en masse træer, hvorved der er ændret på banens udseende, så den efterhånden ligner den parkbane, som vi ønsker.

Nyd banen, nyd naturen, følg vores anvisninger og pas godt på det hele, til alles bedste.

Alle små og store opgaver ude på banen, bliver foreviget i form af en masse fotos. som bliver brugt på hjemmesiden og Facebook, sammen med information om vores arbejde.
På Greenkeeper-stabens vegne
Niels Kamp Brincker