Åbne Turneringer

Sydjysk Open – Danmarks største amatørturnering – 20.-21. og 22. juni 2019

Sydjysk Open er en traditionsrig turnering med deltagere fra rigtig mange klubber i Danmark.
Det er Kaj Lykke Golfklub i Bramming, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub, som er arrangører og lægger baner til denne 3 dages golfturnering, som første gang blev afviklet i 2007.
Banerne har hver deres særpræg, så det er meget forskellige runder, man får i løbet af de 3 dage.
Der er masser af præmier! Deltagerne inddeles i 3 cirka lige store grupper, som har hhv. Ribe, Kaj Lykke eller Vejen, som første spillested. Deltagerne er derudover inddelt i fire rækker, hvor rækken med lavest hcp spiller slagspil og de tre øvrige spiller stableford.
Hver dag er der dagspræmier til de tre bedste spillere i hver række på hver bane. Desuden spilles der nærmest flaget på 2 udvalgte Par 3 huller på hver bane, og der er vin til alle, der laver birdies på Par 3 hullerne.
Turneringen slutter med en festaften i Ribe Fritidscenter. Her er der middag med 3-retters menu, drikkevarer ad libitum, levende musik til dansen og natmad, som afslutning på arrangementet.
Der er flotte præmier til de bedste gennemgående scores i hver af de fire rækker. Disse overrækkes under festaftenen i Ribe Fritidscenter.
Den samlede præmiesum er på mere end 100.000 kr.

Tilmelding via golfbox.


Grundlovsdag er Pink Cup dag i Vejen Golfklub – 05. juni 2019

 

Pink Cup 2

I Vejen Golfklub spiller vi hvert år Pink Cup turnering på Grundlovsdag den 5. juni.
I VGK vil vi gerne være med til at gøre en positiv forskel i kampen mod brystkræft, derfor spiller vi med i Pink Cup.

Turneringen er en åben turnering for både kvinder og mænd. Kommer du udefra er mere end velkommen, og vi har denne dag nedsat greenfee for gæstespillere til kr. 200.

Denne dag handler det om dejlig golf, samvær med andre og ikke mindst indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlingen i VGK består af flere forskellige tiltag. Bla. kan nævnes deltagernes betaling for at deltage, vores lotteri, lady golfers personlige sponsorater og ikke mindst Vejen Golfklub som stiller banen til rådighed.

Indsamlinger de seneste år:

• 2016 kr. 47.905
• 2017 kr. 43.150
• 2018 kr. 47.869

Vi håber du også har lyst til at deltage i Pink Cup 2019 – onsdag den 5. juni 2019. Tilmelding på golfbox.

Dorthe Kristensen
Lady Golf

Generationsturnering søndag den 14. juli – Bestball turnering for 2 generationer

Generationsturneringen er en parturnering Fourball Stableford med 100% hcp. Ved flere end 60 spillere opdeles i 2 rækker, ellers spiller vi i een samlet række.
Vi vil gerne have mange med, så generationsbegrebet tolkes bredt. Deltagere kan enten være i familie (barn, barnebarn, forældre, svigersøn, onkel, niece mv.) eller to spillere med en aldersforskel på minimum 25 år.

Tilmelding på Golfbox senest d. 10.07.2019. Intet krav om EGA handicap, så kom bare og vær med til en hyggelig dag.
Turneringsfee: 200 kr. pr. hold. Greenfee: kun 100 kr. pr. spiller, altså en rigtig god lejlighed til at vise vores bane frem for familie og venner.
Du finder mere information på Golfbox  – klik HER

Vi glæder os til at se jer!