Grundlovsdag er Pink Cup dag i Vejen Golfklub – 05. juni 2021

 

Pink Cup 2

PINK CUP 2020 med et superflot resultat!

På trods af Corona og at turneringen d. 5. juni blev afviklet i overensstemmelse med alle gældende forbehold, så gav indtægterne fra turneringsfee, lotteri og personlige sponsorater et resultat på hele kr. 45.825,00, som er sendt afsted til Kræftens Bekæmpelse.

Turneringen havde 70 deltagere, 38 kvinder og 32 mænd, som dystede om fine præmier, bl.a. gavekort fra Golfexperten.

”Vi er klar igen i 2021 – på Grundlovsdag den 5. juni 2021”
Dorthe Kristensen

18.07.2021 Åben Generationsturnering for 2 generationer
 
Det kan være mor/søn, bedstefar/barnebarn, onkel/niece, far/svigerdatter eller en helt anden konstellation. Finder du ikke en i familien, så se dig omkring og find en medspiller, hvor jeres aldersforskel er minimum 20 år. 
 
Der er sommertilbud på greenfee til 100 kr.
 
En oplagt mulighed for at bringe gæster på banen til en hyggelig dag.
Tilmelding på Golfbox.

Sydjysk Open – Danmarks største amatørturnering – 17. – 19. juni 2021

Sydjysk Open er en traditionsrig turnering med deltagere fra rigtig mange klubber i Danmark.
Det er Kaj Lykke Golfklub i Bramming, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub, som er arrangører og lægger baner til denne 3 dages golfturnering, som første gang blev afviklet i 2007.
Banerne har hver deres særpræg, så det er meget forskellige runder, man får i løbet af de 3 dage.
Der er masser af præmier! Deltagerne inddeles i 3 cirka lige store grupper, som har hhv. Ribe, Kaj Lykke eller Vejen, som første spillested. Deltagerne er derudover inddelt i fire rækker, hvor rækken med lavest hcp spiller slagspil og de tre øvrige spiller stableford.
Hver dag er der dagspræmier til de tre bedste spillere i hver række på hver bane. Desuden spilles der nærmest flaget på 2 udvalgte Par 3 huller på hver bane, og der er vin til alle, der laver birdies på Par 3 hullerne.
Turneringen slutter med en festaften i Ribe Fritidscenter. Her er der middag med 3-retters menu, drikkevarer ad libitum, levende musik til dansen og natmad, som afslutning på arrangementet.
Der er flotte præmier til de bedste gennemgående scores i hver af de fire rækker. Disse overrækkes under festaftenen i Ribe Fritidscenter.
Den samlede præmiesum er på mere end 100.000 kr.

Tilmelding er åben, du finder turneringen på Golfbox / Åbne turneringer, ret datoer til juni og søg på Sydjysk Open 2021.

Vi byder velkommen til Sydjysk Open, se invitationen her