Åbne Turneringer

Grundlovsdag er Pink Cup dag i Vejen Golfklub – 05. juni 2020

 

Pink Cup 2

Pink Cup turnering i 2020 afvikles på Grundlovsdag den 5. juni 2020. Der vil være gunstart kl. 8.30.
Turneringen er en åben turnering og ALLE – både mænd og kvinder kan deltage. Tilmelding til turneringen skal ske i golfbox, og det vil være muligt cirka fra medio marts måned 2020
I Vejen Golfklub ønsker vi at støtte op om den gode sags tjeneste, og VGK stiller derfor banen til rådighed for afvikling af turneringen.
Vi håber på rigtig mange deltager.

Vel mødt i 2020
Dorthe Kristensen

 

 

 

 

02.07.2020 Åben Generationsturnering for 2 generationer
 
Det kan være mor/søn, bedstefar/barnebarn, onkel/niece, far/svigerdatter eller en helt anden konstellation. Finder du ikke en i familien, så se dig omkring og find en medspiller, hvor jeres aldersforskel er minimum 20 år. 
 
Der er sommertilbud på greenfee til 100 kr.
 
En oplagt mulighed for at bringe gæster på banen til en hyggelig dag.
Tilmelding på Golfbox.

Sydjysk Open – Danmarks største amatørturnering – 18. – 19. og 20. juni 2020

Sydjysk Open er en traditionsrig turnering med deltagere fra rigtig mange klubber i Danmark.
Det er Kaj Lykke Golfklub i Bramming, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub, som er arrangører og lægger baner til denne 3 dages golfturnering, som første gang blev afviklet i 2007.
Banerne har hver deres særpræg, så det er meget forskellige runder, man får i løbet af de 3 dage.
Der er masser af præmier! Deltagerne inddeles i 3 cirka lige store grupper, som har hhv. Ribe, Kaj Lykke eller Vejen, som første spillested. Deltagerne er derudover inddelt i fire rækker, hvor rækken med lavest hcp spiller slagspil og de tre øvrige spiller stableford.
Hver dag er der dagspræmier til de tre bedste spillere i hver række på hver bane. Desuden spilles der nærmest flaget på 2 udvalgte Par 3 huller på hver bane, og der er vin til alle, der laver birdies på Par 3 hullerne.
Turneringen slutter med en festaften i Ribe Fritidscenter. Her er der middag med 3-retters menu, drikkevarer ad libitum, levende musik til dansen og natmad, som afslutning på arrangementet.
Der er flotte præmier til de bedste gennemgående scores i hver af de fire rækker. Disse overrækkes under festaftenen i Ribe Fritidscenter.
Den samlede præmiesum er på mere end 100.000 kr.

Tilmelding er åben, du finder turneringen på Golfbox / Åbne turneringer, ret datoer til juni og søg på Sydjysk Open 2020.

(klik på billedet for at forstørre)