Uge 7(2) 2020

 • Uge 7(2) 2020

  Mentor 2020
  Kære medlemmer af Vejen Golf Klub,

  I år indleder klubben et nyt samarbejde med DGU om rekruttering af nye medlemmer. Vi forventer os meget at det nye samarbejde og tror på, at 2020 bliver året, hvor vi sætter ny rekord for antallet af nye medlemmer.
  I 2019 var ca. 130 nye spillere igennem begynderforløbet i VGK. Desværre valgte mange ikke at tegne medlemskab efterfølgende.

  I arbejdet med at skaffe nye medlemmer udfylder vores mentorer et afgørende stykke arbejde.
  Over 100 nye spillere kræver hænder og dem har vi brug for!
  Derfor søger vi med lys og lygte efter ambassadører der kan hjælpe klubben med at give nye golfspillere en god start i VGK.

  Et par ord fra et medlem om det at være mentor:

  “Jeg hygger mig med en runde golf, samtidig med, at jeg er mentor for et nyt prøvemedlem. Prøvemedlemmerne er oftest meget taknemmelige for at få hjælp til at komme i gang med golfspillet, og jeg nyder den positive tilbagemelding fra dem. For at jeg bedre kan hjælpe prøvemedlemmerne i gang med golfspillet får jeg nogle grundlæggende golfteknikker af golftræner Torben.”

  Vi håber, at ovennævnte har din interesse og har du lyst til at høre mere om mentorarbejdet kan du kontakte formand for begynderudvalget Gitte Lunde på mail: gll@email.dk

  Comments are closed.