Banestatus:

Der tages propper op af greens tirsdag, onsdag og muligvis torsdag i denne uge.
Hvis vejret arter sig er målet, at nå hul 1-9 på den store bane tirsdag. Hul 10-18 onsdag, men vi forventer regnvejr onsdag, hvorfor vi kan være nødsaget til, at gøre dette torsdag også. Indgrebet i greens er vejrafhængig, fordi materialet der fylder hullerne op ikke kan glide ned i hullerne, hvis det er fugtigt. 

Det er besluttet i år, at gøre en ekstra indsats for greens. Allerede tilbage i efteråret tog vi propper op for, at bryde en lidt for stor filtlag – dette gøres igen i denne uge.
Det vil sige der trækkes propper op på ca 12 m.m. i tykkelse og ca. 8-10 cm i dybde.
Maskinen ligger det hele oven på grenen, og en anden maskine samler det hele op. Herefter topdresses med green mix – en blanding af jord og sand. Greens slæbes over for, at få det nye materiale ned i hullerne – den måde forbedres vækstlaget.
Endelig tromles for at jævne igen – da det gir en smule ujævnheder.
Vi beklager evtuelle gener dette måtte medføre.

Der arbejdes i øjeblikket på at falde træer på hul 18. I første omgang faldes en række træer nær søen. 
Formålet er at minimere “blinde slag” og gøre oplevelsen bedre.

Alle bunkers på akademibanen har fået tiltrængt klargøring med kantbeskæring og efterfyldt med sand.

 

Klubhuset:

Forvent begrænset åbningstider på kontoret. Området omkring restauranten er fortsat lukket ned. Du kan bestille take away med forudgående aftale.
Forhallen er åben men vær meget opmærksom på god hygiejne og hold afstand til andre mennesker – særligt ved kø.

Torsdagsherrer
Så er tiden kommet, hvor uret skal stilles frem til sommertid og det er derfor også nu, at Torsdagsherrerne i Vejen Golfklub starter sæsonen for 2020. Første spilledag er 2. april, hvor der vil være 18 huls runde kl. 15.00 og 9 huls runde kl. 17.00. Efter runderne vil der være orientering i klubhuset omkring den nye sæson.
 
På Vejen Golfklubs hjemmeside kan du under ’Klubben’ og ’Klubber i klubben’ læse mere om vores spilkoncept og der er også et link til programmet for sæsonen. Skulle du være interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi om torsdagen for en golfrunde og møde vore medlemmer. Man kan deltage som gæst 2 gange på sæsonen.
 
Vel mødt og med håbet om en god golfsæson 2020
Peder Lunde, Torsdagsherrerne