Nyhedsbrev uge 21

Pink Cup – Prøvemedlemmer – Midlertidig lokalregel

Midlertidig lokalregel

Den midlertidige lokal regel bortfalder pr. d.d. og derfor skal der igen rives i bunkers – hvis man skulle vælge at spille der 🙂
    Vi er tilbage til almindelig golfregler.

Pink Cup spilles Grundlovsdag den 5. juni

Der er helt sikkert mange golfspillere, der lige nu længes efter igen at komme ud og spille turnering. Det bliver der nu mulighed for, da vi gennemfører vores planlagte Pink Cup turnering på Grundlovsdag den 5. juni, omend det bliver lidt anderledes, end vi plejer.

Når du deltager i Pink Cup turneringen støtter du Kræftens Bekæmpelse brystkræftsag med kr. 125,-
    Både mænd og kvinder er selvfølgelig meget velkomne.

I stedet for gunstart bliver turneringen nu med løbende start fra hul 1 og hul 10 i tidsrummet fra kl. 8.30 til senest kl. 10.00. Der kan således højest deltage 96 i turneringen – og det håber vi selvfølgelig, at der gør.

Turneringen spilles i 2 lige store rækker for kvinder, og 1-2 rækker for mænd, afhængig af deltagerantal. Der spilles stableford i alle rækker.

Så tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads, inden tilmeldingsfristen udløber den 30. maj.
    Har du spørgsmål eller vil du være sponsor, så kan du kontakte
    Dorthe Kristensen, tlf. 2889 0895 eller brunebjerg7@hotmail.com.

Nyt fra caféen i forbindelse med Pink Cup

Pink Cup bliver første turnering, og her vil vi eksperimentere med den alternative måde at sørge for, at I alle for en god oplevelse både på banen og i caféen.
    Dvs enkeltvis gunstart på enten 1 eller 2 huller, hvilket vil betyde I løbende kommer ind til bespisning, således antallet i restauranten aldrig overstiger maksimale antal. Dermed sagt, at det ikke bliver muligt at “blive hængende”,, desværre 🙁
    Ved godt sommervejr er vi heldigvis så priviligeret stillet, at vi har en lækker stor terrasse. Bordene her sættes med behørigt afstand og I opfordres til efter endt spisning ved turneringer, at sætte jer ud i det skønne sommervejr og nyde resten af øllen, således der er plads til de efterfølgende bolde som kommer ind.

Prøvemedlem & nye medlemmerI skrivende stund er vi oppe på 49 nye prøvemedlemmer indtil videre  – men vi kan være mange flere.

Så kender du nogen der kunne tænke sig at lære at spille golf, så anbefal dem endeligt til at komme ud og prøve. Vi har plads til mange flere.
    Vi håber at alle medlemmer vil byde de nye medlemmer velkommen og hjælpe dem alle godt på vej.

Det eneste de skal gøre er at kontakte os. HER eller på tlf. 7536 8082 mail@vejengolfklub.dk

Et prøvemedlemsskab gælder i 3 måneder og i den tid kan man spille ubegrænset på akademibanen samt mulighed for fast træning mandage 10.00 – 11.00, 18.00 – 20.00 eller tirsdage 18.30 – 20.00.