Eliteafdelingen i Vejen Golfklub

Vi skaber golfoplevelser for alle. Ønsker du at udvikle dit spil på et elitært plan? Eliteudvalget udtager i samarbejde med vores træner den trup af spillere, som har niveauet og ikke mindst viljen til at lægge en ekstra indsats i udviklingen af deres golfspil.
Udover dygtiggørelse af teknisk-, taktisk- og mentale færdigheder, er vi også meget fokusereret på at skabe et godt socialt fundament for vores elitearbejde.

Vejen Golfklubs elitetrup stiller hvert år med to hold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering. I 2020 er klubben repræsenteret med ét hold i 2. division og ét hold i 4. Division og ét hold i kvalifikationsrækken for seniorer. Der dystes i hulspil mod 3 omkringliggende klubber, hvor det bedst placerede hold i puljen spiller om oprykning til efteråret.

Har du lyst til at komme ud og se Vejen Golfklubs elitespillere i kamp kan du finde yderligere information om holdene og deres kampe via nedenstående links:

2. division – pulje 1
4. division – pulje 7