Elite hold

Eliteafdelingen i Vejen Golfklub

Hos os går ingen forgæves – heller ikke golfere som ønsker at udvikle deres spil på et elitært plan. Eliteudvalget udtager derfor i samarbejde med vores træner den trup af spillere, som har niveauet og ikke mindst viljen til at lægge en ekstra indsats i udviklingen af deres golfspil.
Udover dygtiggørelse af teknisk-, taktisk- og mentale færdigheder, er vi også meget fokusereret på at skabe et godt socialt fundament for vores elitearbejde.

Vejen Golfklubs elitetrup stiller hvert år med to hold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering. I 2019 er klubben repræsenteret med ét hold i 3. division og ét hold i 5. Division og ét hold i kvalifikationsrækken for seniorer. Der dystes i hulspil mod 3 omkringliggende klubber, hvor det bedst placerede hold i puljen spiller om oprykning til efteråret.

Har du lyst til at komme ud og se Vejen Golfklubs elitespillere i kamp kan du finde yderligere information om holdene og deres kampe via nedenstående links:

3. division – pulje 8                          5. Division – pulje 7                Kval. seniorer – pulje 4 vest

14.09.2019:

Vejens golfelite er tilbage i 2. division
Vejens 3. divisions hold spillede i weekenden den altafgørende oprykningsfinale mod Kolding.
Vejrliget bød på særdeles hård vind og vanskelige betingelser for golfspillerne, så alle facetter af golfspillet var i brug.
Oprykningsfinalen var stort set lige hele vejen igennem, og det var først på sidste hul i sidste match det hele blev afgjort, så Vejen vandt med 7½ point mod Koldings 4½.
Klubben og spillerne er utrolig stolte over resultatet, og ser med store forventninger frem til, at dyste på et højere eliteniveau i næste sæson.
Mikkel Schelde, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Dan Jensen og Rasmus Schelde vandt alle point til Vejens samlede sejr.

Vejen Senior hold var ligeledes i en oprykningsfinale mod 3 andre klubber om en plads i 3. division for seniorer.
Kun 2 klubber kunne rykke op, og Odense Golfklub og Silkeborg Ry tacklede den kraftige vind bedst, og sikrede sig den endelige oprykning.
Det er selvfølgelig ærgerligt at være kommet så langt, og så ikke lige at opnå oprykning, men vi er ved godt mod og forsøger igen næste år.

Vejens nye 2. div. hold:

19.08.2019:

Sejre i Danmarksturneringen

Vejens 3. divisions hold sejrede i begge hjemmebanematcher i weekenden. Lørdag blev Sønderjylland slået med 7½ mod 4½ og søndag blev Sønderborg nedkæmpet med 9 – 3.
Sejrene betyder, at Vejen ender sæsonen som puljevindere og sikrer sig dermed en finalekamp om oprykning til 2. division mod en anden puljevinder.
Malte Vesterbæk, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Rasmus Schelde Hansen og Folko Züger hentede alle point i deres matcher

Vejens hold i 5. division sejrede i sidste turneringsmatch på udebane mod Gyttegård i silende regn og blæsevejr, og sikrer sig dermed oprykning til 4. division.

Simon Petersen, Mads Aaskov, Christian Damm og Christoffer Thøgersen vandt deres matcher og sikrede sejren på 7 – 5.
Det bliver spændende at følge holdet i næste sæson, når modstanden bliver noget hårdere.

Vejens senior kvalifikationshold til 2. division sluttede denne sæson af med endnu en sejr – denne match med 14 – 0. Holdet er suveræne puljevindere og skal ud i en oprykningsfinale i september. Det bliver spændende om Vejen for første gang skal opnå deltagelse i senior divisionen.
Vejens pointvindere var Martha Sørensen, Peter Schønberg, Poul Viktor Sunesen, Hans Jørgen Sunesen, Harald Kjærgaard samt Ulla og Brian Skov Nielsen.

Ivan Holm, formad for Eliteudvalget