Elite hold

Eliteafdelingen i Vejen Golfklub

Hos os går ingen forgæves – heller ikke golfere som ønsker at udvikle deres spil på et elitært plan. Eliteudvalget udtager derfor i samarbejde med vores træner den trup af spillere, som har niveauet og ikke mindst viljen til at lægge en ekstra indsats i udviklingen af deres golfspil.
Udover dygtiggørelse af teknisk-, taktisk- og mentale færdigheder, er vi også meget fokusereret på at skabe et godt socialt fundament for vores elitearbejde.

Vejen Golfklubs elitetrup stiller hvert år med to hold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering. I 2020 er klubben repræsenteret med ét hold i 2. division og ét hold i 4. Division og ét hold i kvalifikationsrækken for seniorer. Der dystes i hulspil mod 3 omkringliggende klubber, hvor det bedst placerede hold i puljen spiller om oprykning til efteråret.

Har du lyst til at komme ud og se Vejen Golfklubs elitespillere i kamp kan du finde yderligere information om holdene og deres kampe via nedenstående links:

2. division – pulje 1                          4. Division – pulje 7                Kval. seniorer – pulje 4 vest

23. august 2020:

Resultat af Danmarksturneringen i weekenden.
Vejens 2. divisionshold delte point mod Varde i udematchen i weekenden.
Begge hold indkasserede 9 point.
For Vejen indtjente følgende spillere point til den samlede score: Sebastian Bendsen, Jacob Gilling, Rasmus Schelde Hansen, Mikkel Schelde Hansen og Malte Vesterbæk.
Resultatet betyder, at Vejens hold ender på 3. pladsen i puljen, og hermed bevarer status som 2. divisionshold i næste sæson.
Vi er meget tilfredse med både weekendens resultat, der blev opnået på trods af afbud fra 2 stamspillere, samt det samlede sæsonresultat, der opfylder vores målsætning for i år.

Vejens 4. divisionshold indkasserede et forventet nederlag til Birkemose i weekendens udematch.
Flere af de individuelle kampe var meget tætte, men Birkemose trak det længste strå i alle opgør, og Vejen måtte se sig slået med 12 – 0.
Inden matchen måtte 4. divisionsholdet afgive en spiller til 2. divisionsholdet, og derudover indløb der et afbud af en af de bedste spillere i sidste øjeblik. Men selv i stærkeste opstilling, havde vi ikke været i nærheden af favoritværdigheden mod Birkemose.
Birkemose rykker direkte op i 3. division og Vejen slutter på en ærefuld 3. plads i puljen og bevarer dermed positionen i 4. division til næste sæson.

Vejens Senior Kvalifikationshold indkasserede ligeledes et nederlag mod topholdet fra Odense.
Mange individuelle opgør var meget tætte, men også her måtte Vejen indkassere et samlet nederlag.
Vejens Senior Kvalifikationshold kvalificerer sig dermed ikke til en oprykningsfinale mod andre puljevindere i Kvalifikationsrækken. Det ærgrer os, at vi ikke lige klarede kravet. Det synes at være langt sværere at klare oprykning til 2. division, end at bevarer en plads der, når man først er kommet så langt. Vi mener helt klart, at vi har potentialet til Senior 2. division, så vi må tage chancen igen til næste år.