Frivillige ildsjæle til rengøring

Vi har brug for dig……
Vi er utrolig glade og dybt taknemmelig for alle de “hænder, som vil være med til at gøre en forskel”
Vi har i løbet af vinteren løst opgaven med rengøring af klubhus og toiletter med 5 frivillige ildsjæle, de har løst opgaven særdeles godt.
Som klub vil vi rigtige gerne fortsætte en sådan ordning i løbet af sæsonen, da dette er en meget stor besparelse for klubben.
4 af vores nuværende ildsjæle, Connie, Kirsten, Edit og Jytte, vil gerne fortsætte, men det forudsætter at gruppen udvides – derfor vil vi høre om det ikke er noget for dig at give en hånd med? (Du er meget velkommen til at tage en snak med Connie, Kirsten, Edith eller Jytte for at høre mere om opgaven)

Fra april til oktober skal der gøres rent ca. 1½ time x 3 ugentlig af 2 personer. Opgaven løses meget nemmere ved 2 personer og så er det også meget hyggeligere at være 2.
Hvis vi kan samle en gruppe på 10- 12 personer, betyder det at man kun skal gøre rent hver 5. eller 6 uge

Vi håber derfor at du vil være én af vores frivillige ildsjæle, der vil afse 3 x ca. 1½ time hver 5. eller 6 uge til stor gavn for klubben.

Du vil indgå i vores gruppe af ”faste ildsjæle”, hvor vi bla. 1 gang i måneden vil invitere til morgenkaffe, social hygge og information fra klubben.

Kontakt mig på kontoret for mere information.

Anette