Tilbud til greenfeespillere
Vi fortsætter med tilbud på greenfee til 100 kr. indtil 31.03, men nu også med et tilbud på frit spil indtil 31.03 for 500 kr., så kender du nogen der gerne vil spille til sommergreens, så sørg endelig for at brede budskabet:

Sæt kryds i kalenderen
• Fredag den 22. marts afholder vi vores årlige forårsklargøring
Opgaverne er igen mange og vi for brug for mange hænder.
• Frivillig match lørdag den 23. marts
• Tirsdag den 26. marts afholdes der medlemsmøde fra kl. 19.00
Information fra bestyrelse og udvalg
Mere information følger i den nærmere tid.

Kontor og nyt samarbejde
Vi venter kun på at få varmepumpen installeret, så er vi klar til at flytte ind. Dette sker forhåbentlig indenfor de næste 14 dage.
Vi har indgået en samarbejdsaftale med Golfexperten i Kolding. De leverer golf tilbehør i form af handsker, bolde tees osv. som sælges i kontorets åbningstid. Desuden bliver de også sponsor på én af vores klubturneringer i 2019.
Vi glæder os til samarbejdet.

Tekstforfatter søges
Er der én af vores medlemmer der er god til at forfatte tekster til vores markedsføring? Vi søger en der har kompetence og interesse indenfor dette område, og som har lyst til at hjælpe klubben.
Henvendelse til Anette på kontoret.

Regionsgolf
Spilleplanerne ligger klar og tilmeldingslister sidder i mappen ude i forhallen. Vær med i en hyggelig og social turnering.
Holdkaptajnen sætter holdet, kontaktdata findes i mappen eller på hjemmesiden – HER

E20
Husk at købe E20 allerede nu til 495.- kr. Prisen stiger efter 30.04

Rigtig god weekend – kom ud at spille golf, det bliver dejligt vejr 🙂