Tak

Kære medlemmer,
12 års samarbejde med Andrew slutter ved årets udgang. Det har været en spændende tid med mange udfordringer.  Noget af det mest synlige og noget der vil blive ved med at bestå i mange år endnu er Akademibanen. Den blev designet og anlagt i 2005 og blev til i et fortrinligt samarbejde mellem Andrew, bestyrelsen og greenkeeperen. Mange medlemmer og mange gæster har nydt godt af Andrews faglige kompetencer og store udvalg i shoppen.
Andrew har ikke ønsket en egentlig afskedsreception, men  som det fremgår af efterfølgende hilsen, er I meget velkommen til at komme ind i butikken og sige farvel.
Bestyrelsen vil gerne sige tak til Andrew  for mange års godt samarbejde og ønsker ham alt mulig held og lykke med fremtiden.
På vegne af bestyrelsen
Niels Schmidt

Kære medlemmer,
Efter 12 år som golf træner i Vejen har jeg sidste arbejdsdag, d. 31 december. Jobbet har igennem mange år været en fantastisk rejse med spændende og mange gode opgaver.
Det jeg kommer til at savne allermest er kontakten med medlemmer og det netværk, jeg har fået opbygget undervejs. Det er et stort privilegie at have mødt så mange fantastiske og dygtige personer og golfers.
Jeg er i proshoppen indtil jul, og det vil glæde mig, hvis alle mine kunder over de sidste 12 år kommer forbi for at sige farvel. Mine åbningstider er på www.pgagolfshop.dk
Ha’ det godt ude på fairways. På forhåbentlig gensyn.
Bedste hilsner,
Andrew Pakes