Uge 49 2018

• Uge 49 2018

Banestatus
    Så kom den første frost, og det har resulteret i nogle dårlige oplevelser omkring spil til vintergreens.

I Vejen Golfklub prioriterer vi sommergreens hele året, og det gør vi for at tilbyde medlemmer og gæster den bedst mulige spiloplevelse hele året.
    For at skåne banen har vi valgt, at lukke for sommergreens på 18 huls banen i frostvejr.
    Det betyder, at man enten kan spille til vintergreens på 18 huls banen, eller spille til sommergreens på akademibanen som altid er åben uanset vejrforhold.

Når vi har valgt at stille vintergreens til rådighed, så er det fordi der er et ønske om, at kunne spille på 18 huls banen også i frostvejr.
    Dette ønske vil vi gerne indfri, men det betyder også, at vintergreens har en lavere standart end andre klubber som ikke har spil til sommergreens om vinteren.
    Gode vintergreens kræver mange ressourcer at vedligeholde, og arbejdet skal startes i sommermånederne, hvis man vil opretholde gode vintergreens om vinteren.
    Da vi fortrinsvis spiller til sommergreens i Vejen Golfklub om vinteren har vi valgt, at omkostningerne til at lave gode vintergreens bliver for store i forhold til, at der kun spilles til disse under frost.
    Vintergreens slæbes før frostvejr således, at de værste ormeskud og ujævnheder fjernes, og ellers prioriteres disse ikke.

Til gengæld skal vi glæde os over, at vi kan spille til sommergreens hele året. Og at vi har Akademibane som godt supplement ved frost.

Ved hjælp af en stor lad bil og trailer fra Vejen Lift (Tak for lån ) blev 28 klippeled i går kørt til slibning i Hedensted Golfklub.
    Vinterklargøring af maskinparken fortsætter på fuld kraft.

Vandhanerne på vaskepladsen er afmonteret, da de ellers vil fryse til.

Baneinspirationsudvalget