Banestatus 14-11-2104

Den nye sti fra green 9 og ud til asfaltvejen er nu gjort færdig. Da netop denne strækning i lang tid har været den mest naturlige vej at gå fra hul 9 til teested 10, har vi anlagt stien der. Brug den helt ud til asfalten og ikke ned forbi teested 1. Opgaven med at plante bøg ud mod vejen og hos naboen på hul 1 er afsluttet.

Mandag og tirsdag i næste uge (17. og 18. nov.) tømmes vandingsanlægget. Vær opmærksom på sprinklere som popper op og sprøjter vand ud.

Vær opmærksom på evt. afspærrede områder på banen, dette gøres for at aflaste de steder, hvor der er meget vådt.

Vinterregler:  Fra mandag den 24. november går vi over til vinterregler. Det betyder, at der skal tees op på alle klippede græsarealer, og der skal anvendes bærebag. Ligeledes er det ikke længere tilladt at køre med golfbiler. Der kan ikke længere handicap reguleres.
Så længe det er muligt og frostfrit spilles der fortsat til sommergreens. 
Få styr på din bærebag i løbet af næste uge. De som er fritaget – husk at køre / trække ud i roughen.

Greenfee priser på 18 hullers banen ændres til ½ pris fra mandag den 24.11 – ingen rabataftaler er gældende, ej heller reduceret pris for gæster til medlem.

Arbejdet med at prikke / vertidræne både greens og teesteder er i fuld gang. AK banen er færdigbehandlet. Fra mand den 24.11 står 18 huls banen for tur.

Boldmaskinen på driving range er lukket – derfor skal man selv samle bolde op derude.

Med venlig hilsen
Niels Kamp