Banestatus 16-10-2014

Banen lider visse steder meget af alt den regn, som er faldet de sidste dage.
Vi har indtil nu kørt med næsten fuldt program med græsklipningen. De høje temperaturer har gjort, at græsset har været i vækst lidt længere i år. Det går dog mod efterår og faldende aktivitet på banen.  Søndag afholdes sidste turnering.
I næste uge klipper vi kun fairways og rough èn gang, samtidigt hæver vi klippehøjden til 18 mm. (fairways)mod tidligere 14 mm.
Når søndagens match er overstået, klippes der ikke greens i weekends længere.
Der bliver også lavet provisoriske tee-steder og markeringerne flyttes ud.
Fra mandag den 20. oktober, skal der lægges op på fairways.
Der kan fortsat køres med trolley og golfbil, tag dog hensyn til de våde områder og træk / kør uden om dem.
Arbejdet med fliser og hegn i Martins baggård, er næsten afsluttet. Der bliver også plantet flere træer og buske ved indgangspartiet. De 4 gamle hængepile, som stod ved bænkene, er blevet fjernet, da de var blevet for store i toppen og flere af dem har været nede at ligge for blæsten. Disse udskiftes med 4 nye opstammede taks.
Niels Kamp Brincker

Vi kan tilføje, at der fra DGU er givet godkendelse til, at foretage oplæg på fairway, og fortsætte med almindelig handicapregulering.

Kontoret

Vi er gået over til vinter åbningstider samt diverse kurser og møde aktiviteter.
Vejledende åbningstider er:
Mandag – onsdag 09.00 – 14.00
Torsdag 09.00 – 13.00
Fredag 09.00 – 12.00

Der vil være opslag på døren når disse åbningstider ikke er gældende.

Til orientering er kontoret lukket:
Fredag den 17.10
Fredag den 24.10
Torsdag den 30.10
Torsdag og fredag den 06.-07.11
Pga. møder og kurser.

Caféen

Martin holder vinterlukket fra mandag den 20. oktober og har kun åben efter aftale. De siger mange tak for en god sæsonen.