Uge 41(2) 2019

• Uge 41(2) 2019

Bane status uge 41
    3 hektiske dage på banen er nu overstået.
    1000 vis af finger tykke propper er taget op af greens på 18 huls banen i løbet af mandagen.
    Propperne er samlet op, og er deponeret bagved 10. green.
    Propperne skal bruges til, at jævne området omkring greenen.
    Vi beklager de gener det måtte medføre.

Efterfølgende er der topdresset med green mix (som er en blanding af sand og muld), og efterfølgende er greens blevet slæbt over med net for, at få materialet ned i hullerne. I alt cirka 20 tons green mix.
    I dag har vi tromlet greens og de bliver tromlet igen på fredag.
    Greens vil forekomme ujævne indtil arbejdet har sat sig ordentligt.
    Alt i alt er det en hård omgang på kort sigt, men absolut nødvendigt for at forbedre vækstlaget og give greens bedre betingelser i fremtiden.

Det er meget begrænset med klippearbejde i indeværende uge, da det er meget vådt derude.
    Vi fortsætter nu med ”alt det andet” – bl.a. påbegynder vi vertidræn af teesteder.
    Med udgangen af uge 43 sættes alle tee-markeringer på det sted de skal blive hen over vinteren.
    Projekt hul 12 sættes i gang lørdag den 26 oktober. Træer og buske bag ved greenen på hul 12 skal tyndes gevaldigt ud.

Baneinspirationsudvalget/Niels

Drop-in Golf – hver søndag fra 10.00 – 12.00 ( start 13.10)
    Denne hyggelige turnering kører hele vinteren. Alle kan deltage både nye som øvet, holdene sammensættes så alle kan være med.
    Du møder blot op Kl. 09.40 i klubhuset og så er du med til 9 hyggelige huller på Akademibanen.
    Onsdagsturneringerne er slut for denne sæson, men Drop-in er et super godt alternativ til at holde golfen vedlige i vinterperioden og så er det rigtig hyggeligt 

Champion of the year
    Vinder blev Kristian Hornemann
    Runner-Up Gitte Nielsen

Brutto vinder blev Kristian Hornemann og Hans Jørgen Sunesen, begge med samme score.

Sideløbende Afslutningsturnering blev
    Vinder Hans Falk-Petersen – Runner-up Allan Steffensen

Medlemstilbud fra DGU/Memira
    Som i måske allerede har set i nyhedsbrevet fra Golf.dk, så har DGU og Memira lavet et samarbejde, der kommer klubmedlemmerne tilgode :).
    Memira afholder i Haderslev Golfklub et informationsmøde om brillefrihed. Det sker den 12. november 2019, kl. 17-ca. 19, hvor man kan deltage gratis til informationsmødet og Memira vil være vært med en forplejning bestående af kaffe/te, sandwich og drikke.
    Deltagerne vil kunne få en forundersøgelse (kort screening) gratis (normalpris er kr. 300,-) og hvis man bliver fundet egnet til viderbehandling og ønsker denne, vil man kunne opnå en yderligere rabat på kr. 2000,- på efterfølgende behandling. Denne rabat gælder også for den gæst man har lov til at invitere gratis med.

Læs mere om informationsmødet her, hvor du også kan tilmelde dig (der er flere valgmuligheder): LINK

PS: Klubmedlemmer kan invitere en ven, nabo eller anden person med, som også vil kunne opnå samme rabat.

Kontorets åbningstider i uge 42
    mandag – torsdag 09.00 – 12.00 og fredag lukket