Uge 40 2019

• Uge 40 2019

Vindere af hulspil 2019

Lørdag den 28. september blev der spillet finaler i de gennemgående hulspilsturneringer for henholdsvis damer og herrer. I det våde vejr var der udfordringer nok til alle, og faktisk måtte Anne Marie og Hanne en tur ned ad hul 1, inden deres match om 3.- og 4.-pladsen blev afgjort.

Resultaterne blev:

Dame hulspil:
    Vinder: Ulla Skov Nielsen
    Runner-up: Kirsten G. Holm
    3. plads: Hanne Hjort
    4. plads Anne Marie Sander

Herre hulspil:
    Vinder: Christian Damm
    Runne-up: Jens Østergaard Petersen
    3. plads: Birger Jensen
    4. plads: Kristian Hornemann

Frivillig Match med Kvickly i Vejen som sponsor.

Lørdag den 28/9 havde vi frivillig match i vejen golfklub.
    Man må sige at de frivillige i VGK er gjort af et særligt stof !! Tænk frivilligt at møde op til en turnering i sådan et vejr. Det regnede så meget at Greens til sidst mest mindede om små skov-søer. Men humøret var højt og alle kom i mål, trods et par torden skrald.

A-rækken blev vundet af Kristian Hornemann med 39 point.
    B-rækken blev vundet af John Hansen med 34 point.
    Hold-rækken blev vundet af:
    Kristian Hornemann
    Hans Falk-Petersen
    Anna Marie Jensen
    Kristina Rimkolde

TAK til Kvickly i Vejen for at sponsorere de mange fine præmier.
    Husk at støtte vores sponsorer, de støtter os.

Hans Jørgen Sunesen som var den heldige vinder af en retur-billet til Aberdeen, vundet ved lodtrækning. Præmie sponsoreret af DAT.

Champion of the Year og Afslutningsturneringen
    er årets sidste klubturneringer, og de spilles samtidig på søndag den 6. oktober. Alle kan deltage i Afslutningsturneringen, men for at deltage i Champion of the Year skal du have modtaget en invitation via Golfbox. Der er stadig masser af plads på begge turneringer, så tilmeld dig senest på onsdag kl. 23.50 og vær med til at afslutte årets turneringssæson.

Husk medlemsmøde 02.10 kl. 19.00
    Tilmelding skal ske til kontoret