Vinder af hulspil 2018
Anna Lise Schmidt som vinder og Doris Bechmann til venstre som Runner Up.
Christian Damm som vinder og Birger Jensen som Runner Up
Stort tillykke.

18 hullers banen lukket 01.10-03.10
Banen lukkes for at der kan tages propper op, foretages eftersåning m.m. på greens
Akademibanen er åben.

Cafe åbningstider
Der er lukket i Cafeen den 01.10 til og med den 03.10 samt uge 42
(fra 14.10 til og med 22.10)
Herefter er der åben tirsdag og torsdag far 12.00 – 16.00, ved Drop-in Golf om søndagen samt efter aftale ved arrangementer

Hjælp til eftersåning og reparation
Onsdag den 03.10 kl. 08.00 vil greenkeeperne gerne have nogle hjælpende hænder til at reparere skaderne efter de gravende fugle.
Hvis du har tid og lyst til at give en hånd med, da kontakt Niels – 51296395

Champion of the Year og Afslutningsturneringen 07.10
Årets sidste klubturneringer, og de spilles samtidig på søndag den 7. oktober. Alle kan deltage i Afslutningsturneringen, men for at deltage i Champion of the Year skal du have modtaget en invitation via Golfbox. Der er stadig masser af plads på begge turneringer, så tilmeld dig senest på onsdag kl. 23.50 og vær med til at afslutte årets turneringssæson.

” Slå et slag for din hørelse”
– 16.10 kl. 13.30
Tirsdag d. 16. oktober kl. 13:30 vil Audika Hørecenter besøge os og holde et indlæg på ca. 30 minutter omkring hvad et ubehandlet høretab betyder for dit helbred.

Det foregår i cafeen, alle er velkommen, det kræver ikke tilmelding.

Kampagne for nye medlemmer
Vi er d.d. startet en ny kampagne i håb om at kunne tiltrække nye medlemmer. Så kender du nogen, der kunne tænke sig at blive medlem hos os, så gør endelig opmærksom om tilbuddet. Se opslag på hjemmesiden og i klubben