Brugt scooter til salg

Erik Buhl-Mortensen afgik ved døden tidligere i år.
Hans datter Anne Mette Hoffmann har bedt os om hjælp i forhold til, at forsøge at sælge hans golf scooter. Det drejer sig om en Patterson Trio grøn – anslået værdi 5000 kr. Ca. 8-10 år gammel – kræver nyt batteri. Der er også et golfsæt til salg.
Er der nogen, der er interesseret kan Anne Mette kontaktes på nr. 29257561 eller mail am.hoffmann@mail.dk

Begyndermatch 28.09

Husk sidste tilmelding torsdag den 25.09 kl. 18.00 – se betingelser samt tilmelding på Golfbox.

Golfhäftet 2015

Køb Golfhäftet 2015 allerede nu og få resten af 2014 med i købet.
Tilbuddet gælder indtil 12. oktober og Golfhäftet kan købes her i klubben.
Se mere HER

Vi skal have ny træner

Efter 12 års samarbejde har bestyrelsen valgt ikke at forlænge kontrakten med Andrew.
Han fratræder 31.12.2014
Vi vil meget snart gå i gang med at søge en afløser.
Vi har med hjælp fra konsulenter i DGU, taget fat på arbejdet med at få udarbejdet en profil for den kommende træner i VGK og vi forventer at ansætte en ny pr. 01.03.2015.
Bestyrelsen vil gerne sige tak til Andrew for alt det, han har bidraget med til klubbens udvikling gennem de 12 år samarbejdet varede.
Vi ønsker Andrew og hans familie alt mulig held og lykke fremover.