Uge 39 2019

• Uge 39 2019

Dagene bliver kortere – væksten går stille og roligt på stand by..
    Klippe højden på greens er hævet et par millimeter.
    Fairways klippes nu kun en gang om ugen.
    Greens rulles i morgen fredag og klippes lørdag inden frivillig match.
    Vi går i gang med andre efterårs arbejder – bla. skal alle sprinklere og bokse til vandingsanlæg skæres fri for græs.

I uge 41 er alle turneringer overstået og derfor går vi i gang med at arbejde med nødvendig pleje af greens. Vi tager vi propper op på alle greens på 18 hullers banen og efterfølgende topdresses / tromles.
    For at dette arbejde kan gennemføres er vi nødsaget til at lukke banen i 2 dage.
    Banen er derfor lukket mandag den 07. og tirsdag den 08. oktober såfremt vejret tillader arbejdet.

Niels / Baneinspirationsudvalget

Skal frivillige fortsat gøre klubhuset rent.
    I de seneste 2 år har frivillige klaret rengøringen af klubhuset og således sparet klubben for en udgift på ca. kr. 65.000 årligt. Det første år var vi 12 der deltes om det. I år har vi kun været 8. Vi har organiseret det sådan, at vi er er delt ind i hold a 2. Det tager ca. 1½ time for 2 personer at gøre rent, tømme affaldsposer og fylde op med papir. Om sommeren gøres der rent 3 gange pr. uge. Om vinteren er det max 2 gange, da det kun er nødvendigt at gøre rent, hvis der kan spilles golf.

Rengøringsholdet er ikke træt af at gøre klubhuset rent, vi er endda enige om, at det kan være helt hyggeligt. Når vi alligevel er kommet frem til, at der skal flere på holdet for, at det kan fortsætte, handler det udelukkende om, at det kommer til at fylde for meget, når det som nu er hver 4. uge. Så hvis rengøringen fortsat skal løses ad frivillig vej kræver det, at flere melder sig på holdet. Det nuværende rengøringshold er villig til at fortsætte, hvis vi kan blive 16 til at deles om det, så det kun bliver hver 8. uge man skal gøre rent. Hvis ikke det lykkes at få flere med, skal klubben igen til at købe sig til rengøring.

Rengøringsholdet:
    Edith Slot – Annelise Schmidt