Uge 38 2019

• Uge 38 2019

Vejens golfelite er tilbage i 2. division.
    Vejens 3. divisions hold spillede i weekenden den altafgørende oprykningsfinale mod Kolding.
    Vejrliget bød på særdeles hård vind og vanskelige betingelser for golfspillerne, så alle facetter af golfspillet var i brug.
    Oprykningsfinalen var stort set lige hele vejen igennem, og det var først på sidste hul i sidste match det hele blev afgjort, så Vejen vandt med 7½ point mod Koldings 4½.
    Klubben og spillerne er utrolig stolte over resultatet, og ser med store forventninger frem til, at dyste på et højere eliteniveau i næste sæson.
    Mikkel Schelde, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Dan Jensen og Rasmus Schelde vandt alle point til Vejens samlede sejr.

Vejen Senior hold var ligeledes i en oprykningsfinale mod 3 andre klubber om en plads i 3. division for seniorer.
    Kun 2 klubber kunne rykke op, og Odense Golfklub og Silkeborg Ry tacklede den kraftige vind bedst, og sikrede sig den endelige oprykning.
    Det er selvfølgelig ærgerligt at være kommet så langt, og så ikke lige at opnå oprykning, men vi er ved godt mod og forsøger igen næste år.