Uge 37 2019

• Uge 37 2019

Vejen i oprykningsfinaler
    I kommende weekend afgøres det om Vejen Golfklubs bedste elitehold skal vende tilbage til 2. division efter et enkelt år i 3. division.
    Oprykningsfinalen spilles på lørdag 10.30 på Rold Skov Golfklubs bane med Kolding Golfklub som modstander.
    Vejens elitehold har i år vist storform, men Kolding har rigtig mange dygtige spillere i elitetruppen, så vi forventer særdeles hård modstand.
    Vejens hold består af Malte Vesterbæk, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Folko Züger, Thomas Jensen, Rasmus Schelde Hansen og Dan Jensen.

Det er efterhånden en del år siden, at Vejen har været repræsenteret i Divisionsturneringen for Seniorer.
    I år har vi stillet et stærkt hold, der har vundet alle kampe i deres pulje, og derfor er kvalificeret til oprykningsfinalen.
    Oprykningsmatcherne spilles på søndag på Kaj Lykke Golfbane i Bramming.
    Modstanderne er her Silkeborg Ry, Stensballegaard og Odense. De fire hold kæmper om 2 ledige pladser i 3. division for Seniorer.
    Holdet består af Martha Sørensen, Folko Züger, Harald Kjærgaard, Hans Jørgen Sunesen, Poul Victor Sunesen, Brian Skov Nielsen, Ulla Skov Nielsen og Erik Reinholdt.

Ivan Holm, formand for Eliteudvalget