Toyota turnering 9. september
På onsdag den 5. september er der sidste tilmelding til klubturneringen med Toyota som sponsor. Der er plads til mange flere deltagere, så kom nu (ud) på banen.
Tilmelding via golfbox.

Begynder- og 37+ turnering – 9 eller 18 huller
Søndag den 23. september spiller vi Begynder- og 37+ turnering, hvor der er ekstra fokus på at vejlede og hjælpe de spillere, der ikke er vant til at spille klubturneringer.
Turneringen henvender sig således til medlemmer, der er startet med at spille golf inden for de senere år, men den er også rettet mod medlemmer, der spiller i et handicap over 37.
Helt specielt for netop denne turnering kan man vælge, om man vil spille 9 huller eller 18 huller. 9-huls spillerne starter så lidt senere, så der kan være fælles spisning og præmieoverrækkelse for alle deltagere.
Der spilles i fire rækker både for 9-huls og 18-huls spillerne. Rækkerne er inddelt efter handicap, dog skal der være et minimum antal deltagere i de enkelte rækker, før de gennemføres, se mere på Golfbox.
Sidste tilmelding til turneringen er onsdag den 19. september på Golfbox. Du kan få hjælp til tilmeldingen ved at kontakte Gitte Lunde på tlf. 2060 1126 eller gll@email.dk.
Vi håber at se rigtig mange spillere.

Aktie til salg
Vi har en aktionær, der ønsker at sælge sin aktie. Hvis du er interesseret skal henvendelse ske til kontoret.

Gratis træning for hcp 37+
Husk at der hver tirsdag er gratis træning med Torben for medlemmer der har handicap over 37+ – det er fra kl. 18.00 – 20.00 hver tirsdag til og med uge 41.
Mød blot op på driving range.