Uge 34 2019

• Uge 34 2019

Sejre i Danmarksturneringen
    Vejens 3. divisions hold sejrede i begge hjemmebanematcher i weekenden. Lørdag blev Sønderjylland slået med 7½ mod 4½ og søndag blev Sønderborg nedkæmpet med 9 – 3.
    Sejrene betyder, at Vejen ender sæsonen som puljevindere og sikrer sig dermed en finalekamp om oprykning til 2. division mod en anden puljevinder.
    Malte Vesterbæk, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Rasmus Schelde Hansen og Folko Züger hentede alle point i deres matcher

Vejens hold i 5. division sejrede i sidste turneringsmatch på udebane mod Gyttegård i silende regn og blæsevejr, og sikrer sig dermed oprykning til 4. division.

Simon Petersen, Mads Aaskov, Christian Damm og Christoffer Thøgersen vandt deres matcher og sikrede sejren på 7 – 5.
    Det bliver spændende at følge holdet i næste sæson, når modstanden bliver noget hårdere.

Vejens senior kvalifikationshold til 2. division sluttede denne sæson af med endnu en sejr – denne match med 14 – 0. Holdet er suveræne puljevindere og skal ud i en oprykningsfinale i september. Det bliver spændende om Vejen for første gang skal opnå deltagelse i senior divisionen.
    Vejens pointvindere var Martha Sørensen, Peter Schønberg, Poul Viktor Sunesen, Hans Jørgen Sunesen, Harald Kjærgaard samt Ulla og Brian Skov Nielsen.

Ivan Holm, formand for Eliteudvalget

Spil med dag – søndag den 25.08
    Kære medlem i Vejen Golfklub,
    Søndag den 25. august 2019 kl. 10.00 til 14.00 på driving rangen og akademibanen.
    Denne dag håber vi, at klubbens medlemmer vil invitere en eller flere ”ikke golfere” med en tur på vores 9 huls bane.
    På dagen spilles der en hyggelig 6 huls texas scramble, hvor du som erfaren golfspiller er makker med din gæst.
    Fra kl. 10.00, inden medlemmerne og gæsterne slippes løs på banen, sørger Torben for muligheden for at få en god og grundig instruktion i, hvordan man holder, svinger, rammer osv.
    Spil på 9 huls banen igangsættes kl. 11.30, hvor Torben og hans hjælpere også vil være at finde.
    I løbet af dagen vil der være pølser på grillen – og dagen afsluttes ca. kl. 13.30 med en øl/vand.
    Tilmelding via golfbox med angivelse af deltagernavne.
    Vi glæder os til at se mange medlemmer og mange nye ansigter til en hyggelig ”spil med” eftermiddag i Vejen Golfklub

Klubmesterskaberne
    Har du husket at tilmelde dig klubmesterskaberne 2019?
    Der er sidste tilmelding tirsdag den 27. august kl. 23.50. Det er vigtigt at overholde denne tidsfrist, da nogle rækker udgår, hvis der ikke er mindst 5 deltagere tilmeldt. Lige nu mangler der i flere rækker kun en enkelt deltager mere, for at den gennemføres.
    Fra hver række går de 8 spillere med bedste scores videre til søndagens finalerunder.
    Husk også, at du som tilskuer senest lørdag kan bestille en frokostplatte i caféen til om søndagen.

Toyota turnering
    Du kan nu tilmelde dig Toyota turneringen, der spilles søndag den 8. september. Turneringen er en single-turnering, der udbydes i 5 rækker efter hcp, dog skal der være mindst 6 tilmeldte, for at en række gennemføres. Sidste tilmelding er onsdag den 4. september på Golfbox.
    Vi glæder os til at se en masse friske golfspillere.

Golfhæfte kampagne
    Køb Golfhæftet 2019 for bare 450 kr. og få Golfhæftet 2020 med i købet!
    Kampagnen gælder fra den 8. august til den 10. oktober.
    Køb Golfhæftet 2019+2020 her i klubben. Så støtter du samtidig os!