Resultater Danmarksturnering
Ganske mange tilskuere havde valgt at bruge nogle timer søndag til, at bakke op om de lokale elitespillere i henholdsvis 2. og 5. division, og samtidig få en oplevelse af golf på et højt niveau.
Der blev slået et væld af imponerende golfslag, og spændingen om udfaldet var i top undervejs. 2. division. Mødet med topholdet Breinholtgård var mødt med spænding. En sejr på hjemmebane ville sikre os endnu en sæson i divisionen. Ved et nederlag var vi afhængige af, at resultatet i en anden match ville falde ud til vores fordel.
Efter formiddagens 3 foursome matcher var Vejen i front med 4 – 2. I eftermiddagens 6 singler var vi i front i flere matcher undervejs, men til sidst rakte niveauet ikke helt, og det blev til 5 ærgerlige nederlag i 6 matcher.
Vejen taber 12 – 6.
Der var heller ikke hjælp at hente udefra, så Vejen må en tur ned i 3. division i næste sæson. Alt i alt ser vi dog på sæsonen med nogen tilfredshed. Niveauet i 2. div. er meget højt, og vi formåede at presse alle hold, især på vores hjemmebane.

5. division. Et topmotiveret Vejenhold mødte Fredericia. Allerede fra start lagde vi os i front i stort set alle matcher, og vi vinder en komfortabel sejr på 9 – 3.
Resultatet betyder, at vi slutter midt i rækken, og vi tager en sæson mere i 5. div. med vores 2. hold. Vi er godt tilfredse med det samlede udbytte i år, især fordi vi har prioriteret at give enkelte unge spillere chancen til at få lidt erfaring, frem for nødvendigvis at stille med det mest slagkraftige hold.

Fra næste sæson har vi i tankerne at stille med 3 hold i Danmarksturneringen. Et elitehold i 3. div. med klubbens bedste spillere, et hold udelukkende med de unge talenter, samt et hold for den lidt ældre generation, der stadig har masser af golf på eliteniveau i sig.

På vegne af eliteudvalget
Ivan Holm

Klubmesterskaberne 2018
I morgen tirsdag den 21. august er sidste tilmelding til Klubmesterskaberne 2018, der spilles i den kommende weekend 25.-26. august. Det er vigtigt at overholde denne tidsfrist, da nogle rækker udgår, hvis der ikke er mindst 3 deltagere tilmeldt. Lige nu mangler der i flere rækker kun en enkelt deltager, for at den gennemføres.
De 8 spillere med bedste scores i hver række går videre til søndagens runde.
Der er mulighed for, at tilskuere kan bestille en frokosttallerken i caféen til om søndagen – dette skal gøres senest lørdag.

Toyota turnering 09.09
Der er nu åbent for tilmelding til Toyota turnering, der spilles søndag den 9. september. Turneringen er en single-turnering, der udbydes i 5 rækker, dog skal der være min. 6 tilmeldte, for at en række gennemføres. Sidste tilmelding er den 5. september. Vi håber, at se rigtig mange deltagere til årets sidste klubturnering med sponsorerede gevinster. Tilmelding via Golfbox.

Kampagne Golfhæftet
Skal du afsted på ferie nu i efteråret eller ud og spille på nye baner?
Hvis du ikke har købt Golfhæftet i år, har du en unik mulighed nu!
Køb 1 st. Golfhæftet 2018 og få 1 st. Golfhæftet 2019 for kun 450 kr!

Kampagnen gælder fra den 7. august til den 11. oktober.
Støt klubben – køb dit Golfhæftet hos os.