Malene og Kjeld stopper
Det er med stor beklagelse, at vi i dag er blevet informeret om at Malene og Kjeld har valgt at opsige deres forpagtning af cafe og shop med virkning fra 31/12.

Den primære årsag er, at Malene er blevet tilbudt et nyt job, som hun ikke har kunnet sige nej til.

Både Malene og Kjeld giver udtryk for, at de har været utroligt glade for at være i Vejen Golfklub med de mange dejlige medlemmer og gæster. De forlader klubben med vemod og med rigtig mange gode oplevelser og bekendtskaber i bagagen.

Arbejdspresset, ikke mindst på grund af de mange timer, har til tider været hårdt. Det har da også været stærkt medvirkende til at træffe dette valg.

Det er vigtigt for Malene og Kjeld at komme godt herfra, og derfor stiller de sig også til rådighed i forhold til de allerede aftalte arrangementer. Fra 1. oktober vil Kjeld varetage hverdags arrangementer og Malene vil støde til ved større selskaber, der allerede nu er aftalt.
Officielt stopper de 01. januar,(hjælper også gerne indtil 1. marts hvis nødvendigt) afhængig af hvilken løsning golfklubben får på plads.

Vi er rigtig kede af at Malene og Kjeld stopper, men vi glæder os over, at de har givet vores klub et stort skub i den rigtige retning med deres gode service og dejlige mad. Vi har naturligvis forståelse for deres beslutning og ønsker dem alt det bedste.

Det er også vigtigt for os at Malene og Kjeld kommer godt videre, og vi er taknemmelige over, at de tilbyder deres hjælp, indtil vi får en ny løsning på plads, hvilket vi straks er gået i gang med at arbejde på.

Så vi siger endnu ikke farvel og tak, men i fællesskab er vi enige om, at vi skylder medlemmerne en orientering om, hvad der skal ske i fremtiden.

På vegne af Malene & Kjeld samt bestyrelsen
Anette Kühl Lund