Danmarksturnering i weekenden
Vejens to hold i henholdsvis 2. og 5. division skal ud i sæsonens sidste to matcher her i kommende weekend.
Søndag afvikles sidste match på hjemmebanen i Vejen for begge hold med start kl. 8.00.
2. div. møder Breinholtgård og 5. div. møder Fredericia.
2. div. spiller singler om formiddagen og foursome om eftermiddagen.
5. div. afvikler hele kampen om formiddagen.

Begge hold er placeret på 3. pladsen i deres puljer, som er meget tætte, så det er stor spænding om slutplaceringen i divisionerne.

Truppen er desværre lidt afbudsramt til weekenden, men vi har alligevel to slagkraftige hold.
2. div. holdet: Nicolai Lauridsen, Mathias D. Knudsen, Martin Lauridsen, Rasmus Schelde Hansen, Malte Vesterbæk, Thomas Sørensen og Torben Kastbjerg.
5. div. holdet: Folko Züger, Mikkel Schelde Hansen, Simon Petersen, Christoffer H. Thøgersen, Harald Kjærgaard, Carsten Bertelsen, Asger Schønberg og Frederik Petersen.
Vi har tidligere haft pænt med tilskuere til hjemmematcherne, og det motiverer spillerne meget. Så har du lyst til at opleve elitegolf – LIVE – så glæder vi os til at se dig på søndag.

På vegne af Elitetruppen
Ivan Holm

Lukning af baner fredag den 17.08
Grundet Company day skal Akademibanen være forladt kl. 09.45 og er så lukket til kl. 13.30
18 hullers banen er lukket fra 07.00 – 14.00

Kampagne Golfhæftet
Skal du afsted på ferie nu i efteråret eller ud og spille på nye baner?
Hvis du ikke har købt Golfhæftet i år, har du en unik mulighed nu!
Køb 1 st. Golfhæftet 2018 og få 1 st. Golfhæftet 2019 for kun 450 kr!

Kampagnen gælder fra den 7. august til den 11. oktober.
Støt klubben – køb dit Golfhæftet hos os.