Jubilæumsreception 10.08
Fredag den 10. august mellem kl. 14. og 16 afholder vi en uformel reception, hvor alle er velkommen. Af hensyn til det praktiske beder vi tilmelding på bini@schmidt.mail.dk.
Hele ugen er der aktiviteter og for enkelte arrangementer er det stadig muligt at melde til. Det gælder bl. a. jubilæumsturneringen på 9 hulsbanen, hvor tilmeldingsfristen er forlænget til tirsdag kl. 23.50. Tilmeldingen til Greenkeepernes skrækturnering slutter onsdag kl. 23.50. Når I melder til turneringen på 9 hulsbanen ser det for nogen ud som om I skal betale greenfee. Medlemmer på Akademibanen skal naturligvis ikke betale greenfee. Vi kan ikke undgå, at det ser sådan ud i Golfbox, men beløbet vil blive fjernet efter tilmeldingen, så I kan roligt melde jer til.

Café og Shop VGK & Albani Turnering den 05.08
Der var perfekt vejr til at afvikle Café og Shop VGK & Albani Turnering i, alm. Dansk sommer, med lidt vind til at drille retningen af bolden med.

Der var 75 spilere til Vejen Golfklub´s turnering, hvor Café og Shop VGK, sammen med Albani var sponsor.
Rene Fryland, havde sin debut som turneringsleder, men formåede at styre slagets gang med hård hånd, og kunne fortælle hvem de heldige vindere var til de fine præmier.
Cafeén i Vejen Golfklub v/Malene Kaisen Nielsen stod med noget rigtig godt at spise efter dagens match, så det var alt i alt en perfekt dag.

A- og B-rækken spillede slagspil, og C-og D-rækken stableford, og vinderen af de enkelte rækker blev:
A. Rækken, Rasmus Frydensdahl Schelde Hansen
B. Rækken, Poul Viktor Sunesen
C. Rækken, Doris Bechmann
D. Rækken, Edith Slot

Skal du være klubmester?
Der er nu åbnet for tilmelding til årets klubmesterskaber, der afvikles lørdag og søndag den 25. og 26. august – i håb om, at det ikke bliver regnvejr i år.
Der spilles fra scratch i 13 forskellige rækker, dog skal der være tre tilmeldte i en række, for at den gennemføres. Der er en åbne herre- og en åben damerække, hvor alle kan tilmelde sig, og det er her, at årets klubmestre kåres. De øvrige rækker er aldersinddelte, og vinderne her bliver klubmestre i de enkelte rækker.

Abacus Cup rangliste 2018
Efter weekendens turnering er der ændret lidt på Vejen Golfklubs Abacus hold, som nu ser således ud:
Rasmus F. Schelde Hansen (hcp indtil 12,0)
Poul Viktor Sunesen (hcp 12,1-18,4)
Kirsten Frederiksen (hcp 18,5-24,0)
Kirsten Stoltenborg (hcp 24,1-30,0)
Svend Åge Højen (hcp 30,1-42,0)

Der er stadig jubilæumsturneringen over 18 huller på lørdag, der tæller med til Abacus Cup.