Resultat Generationsmatch 15.07
Generationsturneringen blev afviklet i det dejligste sommervejr med 58 deltagere, heraf 8 juniorer og med repræsentation af ikke mindre end 21 klubber.
Der blev spillet Bestball med nogle rigtig flotte holdscorer.
A-rækken
1. plads: Hans Martin Damm og Ejnar Damm med 44 points
2. plads: Mads Sort Bolding og Michael Sort Jensen med 43 points, bedst på sidste 9 3. plads: Ulrik Wesselhoff og Louise Wesselhoff ligeledes med 43 points
B-rækken
1. plads: Karen Vestergaard og Thomas Larsen med 50 points
2. plads: Lasse Madsen og Jan Høybye med 49 points, bedst på sidste 6
3. plads: Inga Schultz og Henrik Damm ligeledes med 49 points

TAK for præmierne til sponsorerne: Tryg Forsikring, Kvickly Vejen, GLS Denmark A/S, Menuboxen, Graulund Huse, Brørup VVS, Matas Vejen, Røgeriet Egtved og Vejen Golfklub.

Der var også udsat en Hole-in-one præmie: en fjernstyret Mercedes AMG GT fra Haahr & Co. Den blev ikke taget i denne omgang, så den går videre.

Inviter dine venner på golf
Vi nærmer os efterhånden uge 32, hvor der virkelig er lagt op til masser af aktiviteter i Vejen Golfklub.
Der er noget for enhver smag, og med billig greenfee er der netop lagt op til at invitere gode venner på en golfoplevelse i Vejen Golfklub.

Det starter allerede med:
 Åben pargolf fredag den 3. august kl. 9.00
 Elite-Am – åben holdturnering mandag kl. 16.00
 Åben seniorturnering for herrer 55+ tirsdag kl. 9.00
 Åben dameturnering tirsdag kl. 17.00
 Åben juniordag onsdag kl. 9-14
 Åben Texas Scramble onsdag kl. 18.00
 Åben herre-torsdag torsdag kl. 16.30
 Åben jubilæumsturnering 18 huller lørdag kl. 8.30
 Åben jubilæumsturnering 9 huller lørdag kl. 11.00

Undtagen juniordagen, så er der tilmelding på Golfbox til alle de øvrige arrangementer. Sidste tilmelding ligger fra 30. juli til 4. august, så tilmeld jer gerne allerede i dag. Du kan læse mere om de enkelte turneringer på hjemmesiden under jubilæumstilbud og på Golfbox.

PS: Der er i skrivende stund kun 22 pladser tilbage på 18-hullers jubilæumsturnering.