Uge 28(2) 2019

• Uge 28(2) 2019

Torbens holdtræning i foråret var en succes
    Nu åbner han op for holdtræning efter sommerferien.
    Holdtræning i 6 uger med start i uge 31
    Mandage 11.30-12.30
    Mandage 15.30-16.30
    Tirsdage 15.00-16.00
    Tirsdage 16.00-17.00
    Uge 31: Sving
    Uge 32: Indspil
    Uge 33: Putting
    Uge 34: Sving
    Uge 35: Indspil
    Uge 36: Putting
    *Betaling via mobilepay ved første træning
    *Mødested: Driving range
    *Minimum 4 tilmeldinger før holdtræningen gennemføres
    *Pris: 600 kr. pr. deltager
    *Tilmelding via Golfbox

Torben Kastbjerg

Golftræner
    Vejen Golfklub &
    Kaj Lykke Golfklub
    Mail. Torbenkastbjerg16@gmail.com
    Tlf. 61752050

Sidste nyt om Velkomstkomitéen
    Vi er nu syv VGK-medlemmer, som indgår i Velkomstkomitéen. Et antal, som har været konstant siden vi skrev om den første gang.
    Vi savner derfor andre medlemmer, men vi er også realistiske. Så etableringen af selve komitéen er sat på standby i denne omgang.
    MEN skulle du – i løbet af sommeren – få lyst til at være med til at byde greenfee-gæster velkommen, skal du ikke tøve. Ring eller skriv til undertegnede!
    Uformelt kan alle VGK-medlemmer dog være med til at byde folk velkommen i det daglige og hjælpe dem, der ser usikre/søgende ud i klubhuset. Det giver godt indtryk af vores klub, som et rart sted at spille – og spise.
    God weekend
    Henrik Krebs Jensen
    henrikkrebsjensen@gmail.com

Næste klubturnering
    Er søndag den 4. august, hvor vores café og vores ølleverandør er sponsorer. Den tidligere Albani-turnering har nu skiftet navn til Tapas Til Døren / Royal Unibrew- turnering. Den spilles stadig som en single-turnering i fire rækker samt en juniorrække, dog skal der være seks tilmeldte, for at en række gennemføres.
    Og selvfølgelig er dagens menu en tapas-buffet, så kom og spil en rundegolf og smag bagefter på Martins lækre tapas. Du tilmelder dig på Golfbox senest onsdag den 31. juli.