Uge 26 2019

• Uge 26 2019

El-Hjørnet / Egtved Lyd og Billede turnering søndag 30.06
    Søndag den 30. juni er der klubturnering med vores nye sponsor El-Hjørnet / Egtved Lyd og Billede. Og I kan godt glæde jer. Indehaver Henrik Gade har lovet, at der vil være en startpose til alle deltagere. Der er nærmest flaget på hul 2 og hul 15 (i 2. slaget), men også på hul 13 vil der være en ekstra konkurrence om en flot præmie. Her er der også en lille forfriskning til spillerne.
    Der er fine præmier på højkant til vinderne i de enkelte rækker, så kom nu og få dig tilmeldt på Golfbox senest onsdag den 26. juni – vejrudsigten lover sol og 25 grader.

Lady Golf turnering
    Tirsdag den 25. Juni afvikler Lady Golf turneringen Ta’ en mand med. Med 108 deltagere, der spiller mix greensome fra kl. 17, vil banen derfor være lukket.

Sydjysk Open 2019
    I den forgangne uge har vi afviklet den åbne turnering Sydjysk Open i samarbejde med Ribe Golfklub og Kaj Lykke Golfklub. Med cirka 300 tilmeldte har vi i tre dage haft besøg af cirka 100 spillere om dagen. De kom i øvrigt fra 66 forskellige klubber fra nær og fjern.
    Det blev tre hyggelige dage med golf i fortrinsvis godt vejr, og der var mange roser til vores bane. Tak til greenkeeperne og de mange frivillige for det.
    En del Vejen-spillere havde også tilmeldt sig turneringen, og de var godt repræsenteret i præmierækkerne, som du kan se ved at klikke HER
    Sydjysk Open har i øvrigt i år fået sin egen facebook-side, så hvis du vil følge med i hvad der sker, så gå ind og følg/like siden.

Velkomstkomité
    Komitéens medlemmer skal kunne tage godt imod greenfee-spillere om formiddagen på lørdage og søndage. Fra kl. 09.00 -13.00.
    Vil du være klubbens ambassadør i klubhuset og indgå i Velkomstkomitéen kan du kontakte Henrik Krebs Jensen, som har påtaget sig at være tovholder for gruppen.
    Send en e-mail til henrikkrebsjensen@gmail.com eller ring 52246373 hurtigst muligt, så vi kan få afholdt et minikursus i de funktioner, man skal kunne hjælpe med. Der er ca. 30 x 4-timersvagter, der gerne skulle besættes.

Cykler på grusvejen
    Mountain biker klubben har fået fremstillet skilte, de bliver sat op, hvor vejen krydser hul 8 samt op ad hul 1.