Tilmelding til jubilæumsfesten – ny frist

Vi har simpelthen ikke været gode nok til at fortælle jer, at man skulle tilmelde sig jubilæumsfesten senest i fredags, hvis man vil være sikker på en plads. Der er alt for få tilmeldte, så derfor forlænges tilmeldingsfristen til:
Mandag den 25. juni
Derefter vil antallet af tilmeldte til festen være afgørende for, hvor stort et telt, vi bestiller, så det herefter vil være først til mølle med de resterende pladser.
Du tilmelder dig ved at indbetale 400 kr. pr. person på konto 1569-108 64 151,
se mere HER

Jubilæumsturneringer
Tilmeld dig allerede i dag
Vejen Golfklubs 25 års jubilæum skal selvfølgelig også fejres med en stor jubilæumsturnering – eller rettere to, da der bliver spillet på både 18-hullers banen og 9-hullers banen. Vi har sat alle sejl til og håber på, at vi får fyldt begge baner op denne dag.
Med green2green som hovedsponsor og Mogens Schelde Hansen (Suzuki- /Mazda i Rødding og Vejen) som medsponsor er der i hvert fald lagt op til flotte præmier, og vi vil selvfølgelig krydre spillet med lidt ekstra holdspil og nærmest flaget undervejs.
Turneringen vil i første omgang kun være åben for tilmelding for klubbens egne medlemmer. Hvis der ikke er tilmeldt henholdsvis 120/60 spillere den 1. juli 2018, så vil der blive åbnet for tilmelding fra andre klubber. Der er til denne turnering en speciel jubilæums-greenfee på 75 kr.
Da der om aftenen er stor jubilæumsfest, hvor vi håber, at alle spillere også deltager, vil menuen efter denne turnering være grillede pølser med brød til pris 45,00 kr. Vi forventer at kunne lave præmieoverrækkelse senest kl. 14.30, så man kan nå hjem og skifte tøj inden festen.
Du kan se mere om turneringerne på Golfbox eller HER