Uge 25 2019

• Uge 25 2019

Skt. Hans i Vejen Golfklub – AFLYSES!
    Desværre har der stort set ingen tilmeldinger været til vores Skt. Hans aften, derfor er vi nødsaget til at aflyse arrangementet, selvom det er rigtigt ærgerligt.

Vejen succes i Danmarksturneringen
    Vejens elitespillere kunne glæde sig over, at weekendens 5 spillede matcher resulterede i 5 sejre.

I 3. division vandt Vejen overlegent 9 – 3 over både Sønderjylland på udebane og Esbjerg på hjemmebane. Resultaterne betyder, at Vejen indtager 1. pladsen i puljen. Hvis Vejen vinder de sidste 2 hjemmekampe i august, så er vi sikret en oprykningsmatch om én plads i 2. division til næste år – mod vinderen af en anden pulje. Malte Vesterbæk, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Dan Jensen og Rasmus Schelde var alle vindere af deres matcher.

I 5. division sejrede Vejen i to hjemmebanematcher mod henholdsvis Gyttegård med 8 – 4 og Varde med 9 – 3. Resultaterne her betyder ligeledes, at Vejen indtager 1. pladsen i puljen, hvilket giver direkte adgang til 4. division, hvis den sidst match vindes på udebane i august. Simon Petersen, Anders Astrup, Christian Damm, Christoffer Thøgersen, Mikkel Schelde og Michael Roland vandt alle point til hjemmeholdet.

I Kvalifikationsrækken til Seniordivisionen sikrede Vejen sig allerede i weekenden en oprykningskamp om én plads i 2. seniordivision mod vinderen af en anden pulje, da de slog Tønder med 12 – 2. Vejen mangler stadig en kamp, men har allerede vundet puljen. Folko Züger, Harald Kjærgaard, Hans Jørgen Sunesen, Jan B. Petersen, Ulla Skov Nielsen og Brian Skov Nielsen vandt alle deres matcher.

Vi vil samtidig gerne takke de lokale tilskuere, som mødte op på hjemmebanen i Læborg og heppede på spillerne. Det motiverer tydeligvis spillerne til, at de yder deres bedste.

Ivan Holm, Formand for Eliteudvalget

Velkomstkomité
    I sidste uge skrev vi om etablering af en ”Velkomstkomité.” Komitéens medlemmer skal kunne tage godt imod greenfee-spillere om formiddagen på lørdage og søndage. Fra kl. 09.00 -13.00.
    Vil du være klubbens ambassadør i klubhuset og indgå i Velkomstkomitéen kan du kontakte Henrik Krebs Jensen, som har påtaget sig at være tovholder for gruppen.
    Send en e-mail til henrikkrebsjensen@gmail.com eller ring 52246373 hurtigst muligt, så vi kan få afholdt et minikursus i de funktioner, man skal kunne hjælpe med.
    Der er ca. 30 x 4-timersvagter, der gerne skulle besættes.