Danmarksturneringen i weekenden – 15. og 16. juni
Har du lyst til at se elitegolf live, hvor spillere driver i nærheden af 300 m, hvor længde og præcision af jernslag og indspil minder om det, vi andre mere almindelige golfere drømmer om, så kom forbi Vejen Golfklub lørdag eller søndag formiddag.

Kom og støt de lokale elitespillere, så de yder deres bedste. Gå med rundt på banen og få gode golfoplevelser og inspiration. Vejens bedste hold i 3. division spiller lørdag ude mod Sønderjylland og hjemme søndag mod Esbjerg. Hjemmematchen søndag starter kl. 8.00. Vores hold skal helst vinde begge matcher i weekenden, hvis håbet om oprykning til 2. division skal bevares. Holdet består af Rasmus Schelde Hansen, Dan Jensen, Mathias Knudsen, Jacob Gilling, Malte Vesterbæk, Thomas Jensen, Martin Lauridsen og Folko Züger.

I 5. division stiller Vejen med et forstærket hold i forhold til sidste turneringsweekend. Det giver forhåbning om to hjemmebanesejre, og muligheden for at indtage en topplacering i puljen. Lørdag spiller holdet mod Gyttegård med start kl. 8.00 og søndag gæster Varde vores hjemmebane med start kl. 9.10. Holdet består af Simon Petersen, Carsten Bertelsen, Anders Astrup, Christoffer Thøgersen, Christian Damm, Mikkel Schelde Hansen, Michael Roland og Anders Muus.

I Kvalifikationsrækken til 2. division for seniorer indtager Vejen en solid 1. plads i puljen. Hvis lørdagens match mod Tønder vindes på hjemmebanen, så er Vejen sandsynligvis sikret en plads i slutspillet om oprykningspladserne til 2. division. Matchen starter kl. 9.10. Holdet består af Folko Züger, Harald Kjærgaard, Hans Jørgen Sunesen, Brian Skov Nielsen, Jan Petersen, Ulla Skov Nielsen og Martha Sørensen.

Ivan Holm, formand for Eliteudvalget

Pink Cup lotteri
Allerførst tusind tak til alle jer, der støttede vores Pink Cup ved køb af lodder i lotteriet. Men også en stor tak til jer, der donerede gevinster, der enten blev brugt som præmier eller som gevinster i lotteriet.
Langt de fleste gevinster blev udleveret på dagen, men der er dog lidt uafhentede gevinster:

Pink:
109 – Vandkaraffel
128 – Rødvin

Blå:
15 – Lakridseriet
22 – Profil Optik
23 – Rødvin
123 – Halvt års abonnement på Mad & Bolig
215 – Drikkeflaske
237 – Danske Bank Pro V1 golfbolde
243 – Fynske Bank vin

Gevinsterne kan mod fremvisning af korrekt lod afhentes på kontoret i åbningstiden.

Tag med Torben på en uforglemmelig golfoplevelse!
I samarbejde med Green2green arrangerer Torben en luksus golfoplevelse til Murcia, Spanien i November 2019.
• Vi bor på et fem stjernet luksus hotel i det solsikre Murcia område.
• Træning hver morgen/formiddag og spil på banen efterfølgende.
• Hygge og socialt samvær om aftenen i luksus omgivelser.
• Halvpension med drikkevarer til middagene
• 5 runder golf på smukke baner
• Billund – Murcia t/r
Pris. 10.495 kr.
Kontakt Torben for at høre mere på 61 75 20 50 el. Torbenkastbjerg16@gmail.com

Torben afholder igen kursus søndag d. 30 juni
INDSPILSKURSUS – Søndag d. 30 juni fra kl. 11.00 – 13.00
Program:
11.00: Intro
11.05: Hvilke udfordringer har i?
11.15: Demonstration
11.30: Feedback på jeres bevægelser
12:30: Opsummering
13.00: Tak for i dag
*Kurset gennemføres ved minimum 4 deltagere.
*Vi mødes på indspilsgreenen ved driving rangen.
* Betaling sker på dagen via mobilepay
Pris: 300 kr. pr. deltager

ANTI SLICE KURSUS – Søndag d. 30 juni kl. 13.00 – 14.00
Lær at undgå hvordan man slicer og lærer at skrue bolden imod venstre.
Program:
13.00: Intro
13.05: Demonstration
13.10: Feedback på jeres bevægelser
13.55: Opsummering
14.00: Tak for i dag
*Kurset gennemføres ved minimum 4 deltagere.
* Betaling sker på dagen via mobilepay
*Vi mødes på driving rangen.
Pris: 200 kr. pr. deltager

Tilmelding via golfbox