Golf, mad og hygge er aflyst fredag 14/6
Da der er alt for få tilmeldinger til arrangementet på fredag, vælger vi at aflyse det i denne omgang.
Vi vil gå i tænkeboks og finde på noget andet til efteråret.

Sidder du inde med nogle gode ideer til, hvordan vi kan styrke sammenholdet i klubben på tværs af alle, så hører vi meget gerne fra dig og vi er åben for stort set alting.

Husk at melde dig til vores hyggelige Sct. Hans aften søndag d. 23/6.

De venligste hilsner
Klubudvalget

Pinseturneringen
84 spillere deltog pinsemorgen i holdturneringen.
Vinderholdet blev : René Rixen, Flemming Roed, Niels Schmidt og Vagn Hansen

45 spillere deltog i single turneringen
Resultater i single turneringen:
A1:
1. Mikkel Frydendahl Schelde Hansen
2. Erik Reinholdt
3. Jens Østergaard Petersen
A2:
1. Niels Schmidt
2. Bent Jensen
3. Jan Vestergaard
B1:
1. Kristian Jacobsen
2. Carsten Vilster-Heering
3. Frank Conradsen

Klubturnering med ny sponsor
Søndag den 30. juni kan vi igen byde velkommen til en klubturnering med en ny sponsor. Denne gang er det El-Hjørnet / Egtved Lyd & Billede, der har sagt ja til at være sponsor for en single-turnering. Og I kan godt glæde jer – der vil være lidt ekstra på hul 13.
Turneringen spilles i fire rækker efter handicap samt en juniorrække, dog skal der være seks tilmeldte, for at en række gennemføres. A-rækken spiller slagspil, mens de øvrige rækker spiller stableford.
Henrik Gade, der er indehaver af El-Hjørnet / Egtved Lyd & Billede, har i øvrigt inviteret alle firmaets 18 ansatte på golfbanen denne lørdag. De, der ikke er golfspillere, vil få lov at prøve kræfter på Akademibanen sammen med træner Torben Kastbjerg.
Vi glæder os til en fantastisk dag med godt vejr, glade golfspillere, flotte præmier og hyggeligt samvær. Hvis du vil med, så skal du tilmelde dig på Golfbox senest onsdag den 26. juni.