Uge 23(4) 2019

• Uge 23(4) 2019

Hos os går ingen forgæves…..

Det vil vi leve op til – også når vi siger Velkommen til vore Greenfee gæster!

Men – for at leve op til visionen – har vi brug for hjælp fra nogle af jer medlemmer, som kunne have lyst til at bruge et par formiddage på at være “velkomstkomité” i weekenderne og på helligdagene. Vi ved vist alle, hvordan det øger oplevelsen, når en venlig person er til rådighed og byder én velkommen, når vi selv er ude som greenfee spillere.

Opgaverne består bla. i:
    – Stå i forhallen og byde velkommen
    – Hjælpe med tjek ind på boksen
    – Hjælp ved leje af bil, trolley, udstyr
    – Evt salg af produkter fra kontoret – handsker, bolde, tees osv.
    – Orientere om cafe osv
    – Anden praktisk information

Vi forventer et stigende antal greenfee gæster i 2019, da vi efterhånden er blevet kendt som en god og spilleværdig bane, og at vi er en klub med en hyggelig stemning og en god Cafe.

Det handler om primetime på lørdage og søndage i tidsrummet 9.00 – 13.00.

Man skriver sig på en kalender, der kommer til at hænge i mellemgangen, den eller de dage man gerne vil hjælpe.

Det vi skal bruge er:
    En eller flere personer med organisatorisk talent, som vil være tovholder på at vedligeholde kalenderen.
    Men allermest jer frivillige, der kunne tænke sig at være ”velkomstkomite´”
    Man vil selvfølgelig få oplæring og manual i at tjekke ind på boksen og anden praktik.

Kontakt Anette på kontoret både i forhold til at være tovholder og til at være frivillig.