Uge 23 2019

• Uge 23 2019

Pinseturneringer – sidste tilmelding tirsdag 04.06
    Husk tilmelding til pinseturneringerne, hvor Golfexperten er ny sponsor. Du kan i år vælge, om du vil deltage i holdturneringen om morgenen eller single-turneringen om eftermiddagen eller måske begge turneringer. Se mere på Golfbox, og tilmeld dig senest tirsdag den 4. juni.

Gratis foredrag – tirsdag den 11.06 kl 13.00
    Selve foredraget varer ca. ½ time, herefter vil der være mulighed for at få en personlig snak med folkene fra Oticon/Audika.

Alle er velkommen, det er gratis at deltage.

Golfhæftet kampagne
    Kære medlem,
    Er du en af de spillere, som endnu ikke har købt Golfhæftet 2019? Så gør det nu og gør brug af en af Golfhæftets mest populære kampagner. Med Golfhæftet kan du spille en masse baner til ½ pris.

Indtil den 30. juni får du oveni PLUS med i købet, når du køber Golfhæftet.
    Når du køber Golfhæftet i klubben bliver det opgraderet med PLUS og samtidigt støtter du klubben. Golfhæftet inkl. PLUS koster nu 450 kr. mod normalt 649 kr. inkl. PLUS, så du sparer 199 kr.

PLUS tiderne bliver flere og flere for hvert år, og allerede nu er der næsten 50 000 tider bare i Danmark.
    Med PLUS kan du spille så mange gange du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på Golfhaftet.com/PLUS eller i Golfhæftets App. Du kan se tider 14 dage fremad. Køb Golfhæftet i dag og prøv at spille en masse nye golfbaner!

Kontakt os på kontoret og vi finder en løsning på hvordan du får fat i Golfhæftet 🙂