Uge 22 2019

• Uge 22 2019

Hjælp til at samle bolde på driving range
    Der er meget aktivitet på vores driving range, hvilket er rigtigt dejligt. Men det betyder også, at der bliver slået rigtig mange bolde ud. Svend samler bolde mandag – onsdag og fredag. Men vi kunne godt bruge en frivillig tirsdag og evt en gang i weekenden. Kunne du tænke dig at være behjælpelig med det, så kontakt kontoret.

Pink Cup onsdag den 5. juni
    Husk sidste tilmelding til Pink Cup og mænd der støtter brysterne er på onsdag den 31. maj på Golfbox. Der er plads til mange flere deltagere – både mænd og kvinder.

Golfexperten pinseturneringer
    Husk også tilmelding til pinseturneringerne, hvor Golfexperten er ny sponsor. Du kan i år vælge, om du vil deltage i holdturneringen om morgenen eller single-turneringen om eftermiddagen eller måske begge turneringer. Se mere på Golfbox, og tilmeld dig inden tirsdag den 4. juni.

Nyt fra bestyrelsen
    VEJEN GOLFKLUB HAR INDFØRT YIELD MANAGEMENT!!!
    Hvad er Yield Management?
    Yield Management er et tillægsmodul i Golfbox, som gør at vi kan køre med differentieret gree-fee priser. Det betyder p.t. at senior green-fee gæster fredage, lørdage, søndage og helligdage fra kl 14:00 og resten af dagene kun betaler kr. 200,- for en runde golf på 18-hulsbanen. Systemet er fleksibelt, og kan tilpasses vores fremtidige ønsker.

Hvorfor ønsker man at køre med forskellige gree-fee priser?
    Vi kan se at der er tidspunkter i løbet af ugen, hvor belægningen ikke er så høj. Vi ønsker en mere jævn fordeling af belægning på banen både til gavn for medlemmer som for gæster.

Hvad betyder det for mig?
    Som medlem i Vejen Golfklub betyder det, at vi gerne skulle få flere green-fee gæster ud på ”ydre-tidspunkterne”, og dermed have flere af de ”gode” tider til medlemmerne.

Det med småt ….
    Vejen Golfklub forbeholder sig ret til at rette i green-fee priser hen over sæsonen, så ovenstående er kun vejledende. Check altid i Golfbox for at få den korrekte pris.
    Ved tider med nedsat greenfee er det ikke muligt at benytte yderligere rabatter.
    Yield Management er et forsøg bestyrelsen har valgt at køre i 2019, og vil blive evalueret efter sæsonafslutning.

bestyrelsen

Projekt ved hul 8
    I fredags 13.00 gik vi i gang med vores projekt på hul 8, og det betød at 8 frivillige mødte op til en arbejdsdag i regn og blæst.
    Peter førte an i rendegraveren, og fik gravet rødder op fra fældede træer, og fik jævnet jorden ud.
    Niels havde gang i motorsaven, og vi resterende fik lange arme af, at slæbe træ væk fra skovbunden.

Karen Vestergaard svingede riven, og fik skrabet små-grene væk fra skovbunden, og stod for proviantering i form af kaffe og en enkelt øl. Rollefordelingen var i top, og det samme var humøret. 

Den opkørte jord før fyrtræerne vil blive fræset, og herefter vil der blive eftersået græs. Dette område er markeret som ”blåt område”. Der er nu masser af luft mellem træerne, og bolden kan findes og også spilles. Nu er der lys og luft til, at træerne kan vokse i toppen, og vi golfspillere kan bevæge os og spille i bunden. 

Vi takker Peter Gemælke for enorme hjælp med rendegraveren, og tak til Henning Have for udlån af flishuggeren.
    Tak til Niels Kamp, Hans Jørgen Sunesen, Karen Vestergaard, Jens Østergaard, Martin Lauridsen, Rasmus Schelde Hansen og Thomas Stampe.

Baneinspirationsudvalget

Gratis foredrag med Audika – ny dato – tirsdag den 11.06 kl 13.00
    Selve foredraget varer ca. ½ time, herefter vil der være mulighed for at få en personlig snak med folkene fra Oticon/Audika.

Alle er velkommen, det er gratis at deltage.

Tag med Torben på en uforglemmelig golfoplevelse!
    I samarbejde med Green2green arrangerer Torben en luksus golfoplevelse til Murcia, Spanien i November 2019.
    • Vi bor på et fem stjernet luksus hotel i det solsikre Murcia område.
    • Træning hver morgen/formiddag og spil på banen efterfølgende.
    • Hygge og socialt samvær om aftenen i luksus omgivelser.
    • Halvpension med drikkevarer til middagene
    • 5 runder golf på smukke baner
    • Billund – Murcia t/r