Fantastisk jubilæumsgave
Vi har modtaget en stor jubilæumsgave af en anonym giver.
En gave der kommer medlemmer og gæster til stor gavn i Vejen Golfklub.
Gaven består af 5 nye måtter til driving range, samt boldbakker og gummi tees, alt sammen til en værdi på 10.000 kr. Det bliver leveret snarest.
Vi sender en meget stor tak til giveren og accepterer selvfølgelig at vedkommende ønsker at være anonym.

Banestatus den 17-05
I sidste uge fik greens en ekstra gang gødning – med det formål at få de sidste svampehuller til at lukke sammen. Det er lykkedes. Det gir naturligvis øget vækst og derfor ikke høj hastighed.
En af de faktorer som måske kan være med til at kick starte dollarspot igen er for lav klippe højde sammen med høje temperaturer.
Greens klippes alle ugens dage om morgenen for øjeblikket, de klippes i 3,5 mm
I morges blev hastigheden på greens målt til 7 –men grundet væksten skal man forvente at hastigheden inden aften bliver langsommere.
I mandags fik vi topdresset og tromlet og i ugen efter pinse bliver der igen vertikal skåret, derefter tromles igen.
Det dejlige sommervejr sammen med en del blæst hiver desværre rigtig meget vand ud af banen, det betyder at vandingsanlægget køre max fra kl 21 og aften til kl. 06.30 om morgen.
Onsdag den 6 juni kunne vi godt bruge frivillige til bunkerdag.
Niels

Fredagens lodtrækning
De heldige vindere af 1 flaske vin blev udtrukket under morgenkaffen med de faste frivillige og blev denne gang:
Bold nr. 67 – Niels Schmidt
Bold nr. 34 – Mogens Pedersen