Fredagens lodtrækning

De heldige vindere af 1 flaske vin blev denne gang:
Bold nr. 215 – Lone Pedersen
Bold nr. 289 – Flemming Roed
Tillykke med det – vinen kan afhentes på kontoret.

Husk tilmelding til Pinseturnering

Onsdag er sidste chance for at tilmelding til Pinseturneringen søndag den 20. maj. Der spilles en holdturnering om morgenen, men du må gerne tilmelde dig som enkeltperson, så bliver du sat på hold med andre deltagere.
Café og shop VGK samt Kenneth Hansen Golf er sponsor for turneringen og samtidig er der sat et Golfhæftet Plus på højkant til første hole-in-one til turneringen, sponsoreret af Golfhæftet.
For de seje deltagere i morgenturneringen er der mulighed for en ekstra runde golf efter frokost ved at tilmelde sig single-turneringen med gunstart kl. 12.

Pink Cup spilles Grundlovsdag

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at vi spiller ”Pink Cup med mænd, der støtter brysterne” på Grundlovsdag den 5. juni. Den falder i år på en tirsdag, hvor det jo er spilledag for Lady Golf og Senior Herrer, men de har begge valgt at aflyse deres normale spil og henvise medlemmerne til at spille med i Pink Cup. Vi håber derfor på rigtig mange deltagere i årets turnering. Det koster 300 kr. at deltage, og heraf går de 125 kr. direkte til Kræftens Bekæmpelse. Der er også lotteri med fine gevinster, der udtrækkes og uddeles denne dag. Sidste tilmelding er den 31. maj.