Banelukning lørdag 11. maj
Lørdag får vi besøg af ca. 70 juniorer, der skal spille RAJT turnering på både 18 hullers banen og Akademibanen. Så derfor er 18 hullers banen lukket til kl. 14.00 og Akademibanen er lukket til kl. 11.00

Banestatus – topdres 13.05
1. Yderlig 10 m.m. vand – rigtig godt til græsset..
2. Klippehøjden på greens er sænket en smule mere.
3. Vi nåede ikke den planlagte topdressing i onsdags, i stedet udføres det mandag den 13. maj fra morgenstunden og færdiggøres i løbet af dagen.
4. Der klippes greens lørdag morgen på 18 huls banen.
5. Der klippes greens på begge baner søndag morgen – samt flyttes huller.
6. Kompressoren der leverer luft på vaskepladsen er blevet udskiftet med en ny og noget større kompressor – tak til Henning og Anders 🙂
Mvh Baneinspirationsudvalget, Niels

Den gode oplevelse
VGK’s senior kval. spillede de første 2 kampe i den forgangne weekend, og udover at udbyttet var yderst tilfredsstillende, og nok over forventning, bar begge matchdage præg af særdeles gode og lærerige oplevelser, og ikke mindst i Benniksgård, som var lidt udover det sædvanlige.

Vi blev lørdag budt velkommen af seniorer fra Benniksgård Golfklub på den smukke, kuperede og udfordrende bane. Min yderst behagelige modspiller kunne dog oplyse, at de har iflg. div. magasiner er indehaver af ”verdens værste hul” forstået på den måde, at uanset, hvor du placerer dig på hul 13, som ellers fremstår som et smukt beliggende par 4 hul med udsigt over Flensburg fjord, var det næsten Mission Impossible, hvilket han i øvrigt havde ret, men vi delte dog hullet.

Det vi oplevede som meget positivt, var dog den meget venlige og høflige tangerende hjertelige velkomst suppleret med stående ”buffet” og drikkevarer, hvilket naturligvis indbefattede en bette en. Mange vil nok påskønne den beroligende virkning. Vi kunne ligeledes medtage fra buffeten, supplere op da vi turnede samt afslutningsvis spise og skåle igen. Sammenlagt en oplevelse, som vi vil huske, og sikkert også en bane, som vi vil anbefale og genbesøge.

I Tønder blev vi også mødt af venlighed og hjælpsomhed, dog uden traktement, men matchen afviklet i en hyggelig og god stemning.

Med denne velkomst og generel venlighed blandt alle medlemmer, pro-shop, administration mm. er det næsten uundgåeligt at ikke få et positivt indtryk af klub og anlæg, og så sidder man nemmere skønhedsfejl, bare pletter på fairway, eventuelle greenudfordringer, og ”verdens værste hul” overhørig.

Oplevelserne blev naturligvis positiv styrket af 2 gode fightende sejre.

Med venlig hilsen Harald